Forening for udbredelsen af kristne
profetier, og åbenbaringer i vor tid
Læs om kristne mystikere og helgener
og hvad de profeterer for vor tid.
Lær at skelne mellem sand og falsk profeti

STØT FORENINGENS OPLYSNINGSARBEJDE OG BLIV FRIVILLIG
BLIV MEDLEM OG KØB BØGER OG RELIGIØSE ARTIKLER GENNEM PROFETI
TEL: 86277058 BEDST MEL. KL. 18 OG 20
www.profeti.dk - mail@profeti.dk
DENNE SIDE ER SIDST OPDATERET DEN 22-Dec-2013


ROSENKRANSE, ROSENKRANSARMBÅND, ROSENKRANSRINGE,
HELGENMEDALJER, SKYTSENGEL MEDALJER
DEN MIRAKULØSE MEDALJE, SANKT BENEDIKT MEDALJER
DIVINE MERCY MEDALJER, GRATIS VELSIGNEDE MEDALJER
ANDAGTSBØGER, BØGER OM MYSTIK, TRO OG PROFETI
ANDAGTSKORT,
FOLDERE,
PLAKATER
KRUCIFIKSER,
KORS, SKAPULARER, VIEVANDSKAR


Om Foreningen Profeti


Link direkte ned til oversigt over foredag, retræter og pilgrimsrejser på denne side

Link til oversigt over profetier, temaer og bøger på denne side


Tilmelding til nyhedsbrev
Nyhedsbrevet er gratis

Tryk på ikon for tilmelding
Nyhedsbrev har nem afmeldingsfunktion


Oversigt over de seneste opdateringer på Profetis hjemmesider

Fejlrettelser bliver ikke indsat i oversigten, men vi modtager gerne dine bemærkninger, hvis du mangler noget, eller
der er fejl der skal rettes. Måske har du i stedet nogle gode ideer, eller hvis der er noget du mener bør være anderledes.
Vi er ikke professionelle designere men prøver at gøre vores bedste; måske kan du hjælpe eller give gode tip :-)

OVERSIGT OVER DE NYESTE OPDATERINGER PÅ PROFETIS HJEMMESIDER

Læs flere opdateringer eller alle opdateringer på dette link siden 2011 - her
Dato indsat Hvor på hjemmeside Tema eller emne Bemærkning
Tor. 12.12.13 Henvisning til højre boglink

"Min engel Daniel" af Vassula Rydén
- som ebog og til download

For dem der endnu ikke har erhvervet sig et eksemplar af Vassula Rydéns første bog "Min Engel Daniel", henviser vi til et link til ebogen, som er lagt ud på internettet til online læsning, hvor det også er muligt at downloade bogen til egen computer i pdf-format.

Bogen kan dog fortsat købes på dansk i bogform til 50,00 kr.
Seneste udgave er fra 2011.Sandt Liv i Gud bønnebog
- også som ebog og til download

Henvisning til link

Bog i eReader og som pdf-format
Tor. 28.11.13 Bønsdagen omtales under arrangementer
Den Hellige Messe ved pastor Benny Blumensaat
Foredrag ved Maria Kjærsgaard
Lørdag den 14. december på Dalum Kloster
Tema: "Den Hellige Messe"
Alle er velkomne
Næste bønsdag på Dalum Kloster afholdes lørdag den 14. december fra kl. 9:30-18:00, hvor pastor Benny Blumensaat fra Skt Nikolaj Kirke i Esbjerg vil fejre Den Hellige Messe. Maria Kjærsgaard vil fortsætte med sit foredrag over samme tema. Nye deltagere på bønsdagen vil få givet en repitition. Alle er velkomne.


Næste bønsdag på Dalum Kloster
Tor. 28.11.13 I højre blå linkside under plakater og postkort (langt nede på siden under bøger og rosenkranse)

 


Søger du plakater, postkort eller gavekort med kristne motiver eller julekort, vil vi i de kommende dage lægge forskellige muligheder ud på hjemmesiden.Jesu fødsel
Billede af Pitt. Gerrit van Honthorst.
Farve: 4-farve tryk
Dobbeltkort med hvid kuvert
Format: 10,5 x 15 cm
Pris: 6,00 kr per stk
På lager
Bestillingsnr: DKORT/R10JFØD-10,5x15

Julekort og mærkater
Tor. 16.11.13  

Eukaristisk mirakel i Kerala i IndienNedenstående billed og video viser et mirakuløst billede af Jesus, som blev synligt på den forvandlede hostie under den hellige eukaristi i Kerala ved morgenmessen kl. 6:45 den 15. november 2013. Det eukaristiske mirakel skete i Vilakkannur i Kristhu Raja Church omkring 50 km fra byen Kannur by. Kannur er også et af 14 distrikter i Kerala, og som er en stat i det sydvestlige Indien - et kendt område for kristne. Sognet blev etableret i 1962 og har mere end 500 familier og 1.250 katolikker. De fleste af dem er anden og tredje generations indvandrere af mennesker, der migrerede fra det centrale Kerala i sidste århundrede.

Mere end 10.000 mennesker samledes rundt omkring kirken, da nyheden om miraklet spredtes. Politifolk fra distriktet nåede også stedet, efterhånden som folk fra andre sogne strømmede til Vilakannur, og køretøjer blokerede vejen til Paithalmala, et berømt sted for turisme.

Ærkebispedømmet har i hast nedsat en gruppe for at få fænomenet undersøgt. "Kirken opfordrer ikke til popularisering af sådanne hændelser" udtalte den 60-årige sognepræst Fr. Thomas Pathickal, der kom til sognet for tre år siden. Han sagde endvidere, at han har fulgt ærkebiskop George Valiamattam af Tellicherry instruktion om at holde "den mirakuløse host" låst inde i tabernaklet , og at der bedes bønner i Kirken.

Mere end 500 mennesker beder nu i kirken, mens de afventer, at ærkebiskoppens efterforskningshold skal træffe en beslutning om den offentlige visning af hostien.

Fr. Pathickal sagde, at fænomenet opstod, da sognet var i gang med forberedelserne til højtiden for "Jesus Kristus, Universets Konge" (Christ the King fest) den 24. november.

Om hændelsen, sagde præsten videre, at da han løftede hostien under forvandlingen i messen kl. 7:00, bemærkede han en plet på den store hostie, som han brugte til indvielse. "Den blev større og lysere, og et ansigt viste sig hurtigt". Præsten sagde, at han lagde hostien til side og fortsatte den hellige messe ved at bruge en anden hostie, som var opbevaret i tabernaklet.

Efter messen kaldte han på kordegnen, der fortalte ham, at det var Jesu ansigt. Præsten placerede derefter hostien i en monstrans og stillede den frem på alteret for tilbedelse. Hundredvis af mennesker oplevede det skinnende ansigt af "en skægget mand med langt hår". Hostien var sort og hvid, og der var ingen farve, " fortalte Fr. Pathickal til journalister .

Fr. Pathickal sagde, at det skinnende ansigt stadig kunne ses, da han låste hostien inde i tabernaklet omkring kl. 11:00 som anvist af ærkebiskoppen, og at hans tro var “fordoblet” efter at have set "miraklet".


Bemærk korset som ses henover Jesu ansigt i den "mirakuløse hostie", og som man også
ser omridset af i billederne fra Jesu ligklæde, som det f.eks. kan ses på dette link:

http://www.turnbacktogod.com/shroud-of-turin-holy-face-of-jesus/


Video af hostien:Videoklip varer: 0:19 min
 
Beretning + billede + video
Tor. 7.11.13  


3. nov. 2013:
Vand fra flod bliver rødt i Holland og andre steder på klodenDet lader til at vi nu lever i en tid, hvor Guds indgriben i naturen nu sker som en gentagelse i vor tid bare i global målestok ligesom i Egyptens dage med de 10 plager. Gud ønsker at udfri sit folk, de troende, fra livets møje og trældom, som dog endnu for en lille stund må leve i skjul (tiden for den store trængsel), inden Guds folk kan gå ind i det forjættede land (Fredsriget også kaldet Tusindårsriget). Forvandlingen af vand til blod var den første af Egyptens 10 plager, hvor Gud viste sin magt med tegn og undere over de ugudelige. Egyptens solguder er ikke en uddød religion, men lever i bedste velgående i mange af de talrige New Age bevægelser, hvor vi desværre ser klassiske kristne symboler blandet med soltegn, yin-yang-kors eller kors med slangetegn o.l. – et tegn på afgudsdyrkelse og frafald fra den kristne tro.

Andet fra Holland incl. videoklip

Udvalgte links fra 2012, men der findes mange flere steder i verden hvor fænomenet opstår 
Fre. 30.8.13 Bønsdagen omtales under arrangementer Foredrag og messe ved Pater Paul Marx
lørdag den 14. september på Dalum Kloster
Festen for ”Det Hellige Kors' ophøjelse”.
Tema: "Den Hellige Messe"

Næste bønsdag på Dalum Kloster afholdes lørdag den 14. september fra kl. 9:30-18:00, hvor pater Paul Marx vil komme og holde foredrag om "Den Hellige Messe". Den Hellige Messe vil ligeledes blive celebreret af Paul Marx, og han vil være med os det meste af dagen.

Bønsdagens tema og program for lørdag den 14. september kan nu læses under arrangementer.

Ændret program for næste bønsdag på Dalum Kloster
Ons. 28.8.13 Indsat under afsnittet budskaberMedjugorje.dk Indsat Jomfru Marias budskaber til seerne i Medjugorje på www.medjugorje.dk
Indsat information om Jomfru Marias budskab til seeren Ivanka fra juni 2013.
Indsat information om Medjugorje budskab
Man. 26.8.13 Indsat på forsiden under afsnittet om Medjugorje budskaberne samt på Medjugorje.dk Indsat Jomfru Marias budskaber til seerne i Medjugorje på www.medjugorje.dk
Indsat budskaber til seeren Marija fra juni og juli 2013.
Jomfru Marias budskaber til seeren Mirjanas budskaber for juni og juli vil snarest blive oversat.
Indsat oversættelser af Medjugorje budskaber
Lør. 10.8.13 Link til billeder Det bliver nu muligt at læse nyheder med små uddrag om tidens tegn i politik, samfund og moralske spørgsmål. Nyhederne vil altid lægge sig tæt op til de profetiske forudsigelser, som vi læser i de kristne åbenbaringer og profetier for vor tid.

1. I Kina spiser man aborterede fostre i den tro, at man kan opnå et forbedret helbred og forbedre sine sexuelle præstationer. Se de rystende billeder.

Bed rosenkransen for de ufødte og for de mennsker, der har involveret sig i disse handlinger.

Nyhed fra udland
Lør. 10.8.13 Vores eget link om Luisa Piccarreta (1) i venstre blå banner I anledning af den kommende retræte på Dalum Kloster er Profetis egen informationsside og bogside om den italienske mystiker Luisa Piccarreta blevet opdateret med flere videoklip. Skulle du have interesse i at deltage, kan der muligvis stadig reserveres, men tilmelding bør ske snarest.
Flere videoklip om Luisa Piccarreta
Man. 1.7.13 I venstre blå bannermenu med link
til nærdødsoplevelser.
Indsat link til nærdødsoplevelse med historien om danske Pernille fra Karup, der lå i koma i 8 dage, og som oplevede sit livs værste mareridt at komme Helvedet med al dets pine, tortur og rædsel. Forbøn reddede hende tilbage til livet. Læs artikel af Henri Nissen i Udfordringen
fra den 28.03.2012.
Indsat link til nærdødsoplevelse
Fre. 21.6.13   Lourdes oversvømmelser 2013: To døde, hundreder evakueret fra det kendte katolske pilgrimssted i Frankrig. Grotten er fyldt med vand. Læs mere i engelsk artikel og se video nedenfor med oversvømmelserne.  
 


Videoklip varer 21:11 min


 
Lør. 25.5.13 Program under arrangementer Indsat oplysninger om pilgrmsrejse til Medjugorje i perioden fra fredag den 27. september til fredag den 4. oktober med rejseleder Maria Truelsen og pastor Benny Blumensaat fra Sankt Nikolaj Kirke i Esbjerg. Pilgrimsrejse til Medjugorje.
Fre. 10.5.13 Links er pt. fjernet fra Profetis side, de er ved at blive flyttet til ny hjemmeside Informationer om Maria Divine Mercy og de oversatte budskaber og åbenbaringer, som hun modtager, er blevet fjernet fra Profetis hjemmeside, fordi de skal ligge på en selvstændig hjemmeside. Meddelelse
Fre. 8.3.13

Indsat øverst på forsiden af Profeti.dk

(links er pt. fjernet, flyttet til anden hjemmeside)

Genindsat link til oversættelse af budskab fra Jesus.
"I Mine børn er velsignede, hvis I lider i Mit navn"
fra den 27. oktober 2011 fra www.thewarningsecondcoming.com
Bibellinks og supplerende budskaber vil senere blive indsat under budskabet.
Indsat budskab fra Jesus.

...Ringeagt ikke profetisk tale... 1 Tess 5,12-23

Brødre, vi beder jer om at skønne på dem, der slider iblandt jer og står i spidsen for jer i Herren og vejleder jer. Dem skal I omfatte med særlig kærlighed på grund af deres arbejde. Hold fred med hinanden. Vi formaner jer, brødre, vejled dem, der ikke lever ordentligt, trøst de ængstelige, tag jer af de svage, vær langmodige med alle. Se til, at ingen gengælder nogen ondt med ondt, men stræb altid efter at gøre det gode mod hinanden og mod alle. Vær altid glade, bed uophørligt, sig tak under alle forhold; for dette er Guds vilje med jer i Kristus Jesus. Udsluk ikke Ånden, ringeagt ikke profetisk tale. Prøv alt, hold fast ved det gode, hold jer fra det onde i enhver skikkelse! Fredens Gud hellige jer helt og holdent og bevare fuldt ud jeres ånd og sjæl og legeme lydefri ved vor Herre Jesu Kristi komme! Trofast er han, som kalder jer; han vil også gøre det.Oversigt over arrangementer:
Møder, foredrag, retræter, bønsdage, bibelskole,
forsonings- og helbredelsesmesser og pilgrimsrejser i foråret 2014

Gratis annoncering af foredrag, retræter, pilgrimsrejser o.l.,


BØNSDAG PÅ DALUM KLOSTER I ODENSE - DEN 25. JANUARR 2014 - TEMA: DEN HELLIGE MESSE


Bønsdag på Dalum Kloster

Bønsdag lørdag den 25. januar:

Foredrag om "Det Hellige Messeoffer" ved Maria Kjærsgaard

Bønsdagene afholdes altid på lørdage kl. 9:30 - 18:00


Bønsdagens tema for den 25. januar 2014

Vi afslutter vores tema om Det Hellige Messeoffer. Nærmere beskrivelse og bibelhenvisning vil blive opsat på siden i ugen op til bønsdagen.


Denne gang afslutter vi vores tema om "Det Hellige Messeoffer". Det er ikke en forudsætning, at man har deltaget i de foregående bønsdage vedr. dette tema, da der vil blive givet en kort repitition.

Foredraget vil bla. være ledsaget af billeder tegnet af den tyske Father Francis Xavier Rudrof fra
hans bog "Heilige Messe" eller "Det Hellige Messeoffer".

Under anden verdenskrig - fra den 26. december 1940 til den 8. maj 1946 - gav Gud den
romersk katolske præst Francis Xavier Rudrof dybtgående oplysninger om karakteren af Det Hellige Sakramente i den latinske tradition. I 1951 skrev han, vejledt af Helligånden, et meget værdifuldt arbejde. I dette arbejde, medbringer han i farvebilleder og i forklarende tekster en
ufattelig værdi om Det Hellige Offer til hele menneskeheden.

Læs mere om hvad 2 helgener har sagt om Det Hellige Messeoffer.


Bønsdagens program for den 25. januar 2014


Dagens program vil blive opsat på siden i ugen op til bønsdagen.

Kommende bønsdage i vinteren og foråret 2014
Alle bønsdage afholdes på Dalum Kloster.

Lørdag den 25. januar
Lørdag den ?? februar (dato endnu ikke helt fastsat)
Lørdag den 29. marts
Lørdag den 26. april
Lørdag den 24. maj

Lørdag den 28. junij

Lørdage, kl. 9:30 - 18:00


Bønsdage afholdt i efteråret 2013

Lørdag den 14. september
Lørdag den 23. november
Lørdag den 14. december


Bønsdage har som oftest været afholdt en
hel lørdag hver måned siden efteråret 2007.

Medvirkende præst og foredragsholder på
Dalum Kloster:

Foredrag:

Bønsdagens meditation:


Pastor Benny Blumensaat er vores faste præst til vore bønsdage på Dalum Kloster
.

Maria Kjærsgaard

Forskellige oplægsholdere


Yderligere information:

Middag og kaffe kan bestilles, gerne så hurtigt som muligt af hensyn til klostrets forberedelse
og indkøb. Klosteret forbereder en dejlig 2 retters varm menu + frugt til desert, og vi får altid
hjemmebagt kage til eftermidagskaffen.

Alle er velkomne så kom og vær med, vi har et dejligt fællesskab.

Dalum Kloster
Dalumvej 105
5250 Odense SV.


Rejsetid 10 min. med bus fra Odense Station til klosteret.

Der indsamles kollekt til dækning af udgifter.

Tilmelding til
Dalum-bønsdagen:

Maria Kjærsgaard
Tel: 75757551

Profeti kan også kontaktes på mail@profeti.dk eller tel. 86277058 / mobil 30232360


Bønner udleveret på vore bønsdage.

1) Virksomme bønner

Arkiveret i .doc format
Arkiveret i .rtf format
Arkiveret i .pdf format

2) Don Dolindo, en neapolitansk præst, som døde i helligheds ry, har nedfældet denne lære
om hengivelsen til Gud, som Jesus selv havde åbenbaret for ham.

Arkiveret i .doc format
Arkiveret i .rtf format
Arkiveret i .pdf format

3) Fra Drazen Busic’s bog: Hvordan modtager man Guds fuldkomne velsignelse for
ægteskabet og familien.
Bøn for familien. Inderlig bøn om udfrielse og beskyttelse.

Arkiveret i .doc format
Arkiveret i .rtf format
Arkiveret i .pdf format


Bøger af sr. Margaritha
Jesus is alive today

Engelsk, tysk eller fransk udgave

De månedlige bønsdage på Dalum er inspireret af den tyske nonne og mystiker sr. Margaritha Valappila.
Læs mere om sr. Margaritha og hendes verdenomspændende apostolat og foredrag i hendes nye og
første bog "Jesus is alive today".
Bogen er udgivet på tysk, engelsk og fransk og er på lager. Bogen vil også kunne skaffes hjem på japansk.

Bogen har indtil retræten i sommeren 2010 været solgt under særlige vilkår, men vi må nu sætte prisen lidt op, så den fremover vil være: 100,00 kr.

Læs indholdsfortegnelsen

Unterwegs mit Jesus

Tysk udgave

Bogen er sr. Margarithas anden bog. Vi har aktuelt kun et eksemplar tilbage på lager, men vi kan hjemtage flere bøger efter konkret ønske.

 
TIDLIGERE FOREDRAG, RETRÆTER OG PILGRIMSREJSER

 

 

SENESTE PILGRIMSREJSE MED PASTOR BENNY BLUMENSAAT TIL MEDJUGORJE
DEN 27. SEPTEMBER - 4. OKTOBER 2013


Pilgrimsrejse til Medjugorje
med pastor Benny Blumensaat og
rejseleder Maria Truelsen
i september og oktober 2013

Pilgrimsrejse til Medjugorje i 8 dage

Fredag den 27. september til

fredag den 4. oktober 2013


Pilgrimsrejser til Medjugorje
med rejseleder Maria Truelsen og
pastor Benny Blumensaat

Tidspunkt og rejse: Afrejse fredag den 27. september kl. 10.10 fra Københavns Lufthavn og er i Sarajevo kl. 14.15 og hjem fredag den 4. oktober fra Sarajevo kl.15.00 og i København kl. 19.15.
Vi rejser med Austrian Airlines til Sarajevo, hvor vi bliver hentet i bus og kørt til Medjugorje.

 

Pilgrimspræst:
Pastor Benny Blumensaat.
Da vi har vores egen præst med, giver det os mulighed for at fejre danske messer og komme til skriftemål på dansk.

Arrangør og rejseleder:

Maria Truelsen
.

Henvendelse og tilmelding:
Maria Truelsen:
Tel. 24602308
E-mail: mariatruelsen@mail.tele.dk
Adresse: Skolegade 78. 1,
6700 Esbjerg.

Pris: 5.400 kr.
hvilket inkluderer flybilletten, halvpension i dobbeltværelse og betaling for vores guide i Medjugorje.  Man skal selv betale transporten med lejet bus fra Sarajevo til Medjugorje (ca. 3. timers kørsel ca. 300 kr. t/r).

Indkvartering: Vi bor på privat pensionat ca. 10 min. fra kirken og centrum i Medjugorje. Pensionatet er enkelt, venligt og maden er rigelig og velsmagende. 


Enkeltværelse er muligt i begrænset omfang og koster 600 kr. ekstra.

PS. Man skal selv sørge for sygeforsikring, og hvis man vil have afbestillingsforsikring. Ligeledes skal man være rask på en sådan måde, at man er selvhjulpen, da vi desværre ikke har særlig hjælp til syge eller gangbesværede.

Pilgrimsrejsens program

Det er en ”rigtig” pilgrimsrejse, hvor vi ønsker at give deltagerne en mulighed for virkelig at opleve ”Ånden” og spiritualiteten i Medjugorje og Jomfru Marias budskaber.  

Programmet er bygget op med det formål og vil bla. indeholde:

1) Tilstedeværelse ved Mirjanas månedlige åbenbaringd. 2. oktober.

2) Møde med visionærer i den udstrækning, de er tilstede i Medjugorje.

3) Besøge sammenhænge og steder, som er opstået som en direkte inspiration af åbenbaringerne og budskaberne f.eks. ”Cenacolo” (et unikt rehabiliteringsssted for misbrugere, oprettet af Sr. Elvira), ”Haus Joseph”, hvor søstrene fra "Saligprisningerne", en verdensomspændende orden Saligprisningerne, som i Medjugorje har særlig fokus på Jomfru Marias budskaber.

4) Vi går korsvejen op af bjerget Krizevac, hvor der i 1933 blev bygget et 8,56 m højt kors på årsdagen for Jesus korsfæstelse.

5) Følger den samme vej op af Åbenbaringsbjerget, til stedet, hvor de unge visionærer først mødte Jomfru Maria, beder Rosenkransen og dvæler i stilhed ved den store statue af Jomfru Maria.

6) Følger aftenprogrammet i Kirken, en bønsprogram, som er opstået på grundlag af Jomfru Marias anvisninger os og indeholder rosenkransen, messe, bøn for de syge og tilbedelse m.v. 

   

SENESTE RETRÆTE PÅ DALUM KLOSTER: GUDS VILJE SKE SOM I HIMLEN SÅ OG PÅ JORDEN
STUDIEDAGE I AT LEVE I DEN GUDDOMMELIGE VILJE
MED FR. ROBERT YOUNG O.F.M. FRA USA - DEN 16. - 18. AUGUST 2013

 

GUDS VILJE SKE SOM I HIMLEN
SÅ OG PÅ JORDEN

Studiedage i at leve i
Den Guddommelige Vilje

Dalum Kloster i Odense


Fredag - søndag, den 16. - 18. august 2013

Læs mere på nettet:

www.denguddommeligevilje.dk
www.luisalasanta.com og
www.divinewilltallahassee.com
Dalum Kloster

Download eller udskriv folder for retræten:
Retræte-folder I pdf-format

Download eller udskriv plakat for retræten, kan opsættes efter eget ønske:

Retræte-plakat/løbeseddel i pdf-format

Fr. Robert Young

er fra USA, franciskanerpræst og har i mange år arbejdet med at udbrede kendskabet til Den Guddommelige Vilje (DGV). Han er vejleder for DGV studiegrupper i mange lande - siden 2009 også i Danmark - og er en stor kapacitet på området. Det er derfor med stor glæde at vi ser frem til hans besøg, som er det tredje i Danmark.

Retræten

Retræten henvender sig til både nye og tidligere deltagere. Der gives en kort introduktion til Luisa Piccarreta og hendes liv. Derudover
vil der blive berørt temaer om livet i Den Guddommelige Vilje samt givet vejledning i at leve i Den Guddommelige Vilje.
Desuden vil der være en kort præsentation af studiegruppen. Detaljeret program udleveres på retræten.
Retræten foregår som en stille retræte og består af en vekselvirkning mellem oplæg og spørgsmål; tilbedelse; messe samt lejlighed til
skriftemål. Hvis der er behov for det, oversættes der til dansk.

Retræten foregår på Dalum Kloster, Dalumvej 105, 5250 Odense SV

Retræten begynder fredag den 16. august kl. 17.00.
Der er mulighed for ankomst og registrering fra kl. 15.00, hvor der serveres kaffe.
Afslutning søndag den 18. august efter frokost (varm mad). Indkvartering på enkeltværelser.


Pris 1600 kr.
hvoraf 600 kr. indsættes i Nordea Bank (se i vedlagte folder) ved tilmeldingen, som først er gældende, når beløbet er modtaget.
Resten betales senest den 1. august.
Skriv ’retræte’ samt dit navn på indbetalingerne.

Yderligere information hos:
Pia Borgels OFS, tlf. 31 23 79 97; piamariabo@gmail.com
Grethe T. Rasmussen OCV, tlf. 29 42 10 22; gtr@dadlnet.dk

Tilmelding til retræten:
Pia Borgels OFS, tlf. 31 23 79 97; piamariabo@gmail.com

Der indsamles evt. kollekt til dækning af uforudsete udgifter i forbindelse
med Fr. Robert Youngs besøg.


 

Den Guddommelige Vilje
Jesu åbenbaringer til mystikeren Luisa Piccarreta


Luisa Piccarreta levede fra 1865 til 1947 i Corato i Syditalien. Efter en vision som 18 årig af den lidende Jesus, ønskede hun fuldstændigt at tilhøre ham og at overgive sin vilje helt til Gud.

Fra da af åbenbarede Jesus – og Jomfru Maria – sig for Luisa og underviste hende og formede hendes sjæl, så hun blev i stand til at
modtage den Guddommelige Viljes gave og mission.

Under lydighed til sin skriftefader skrev hun 36 dagbøger, hvori Jesus åbenbarer Faderens Vilje: At genetablere den Guddommelige
Viljes rige på jorden.

Luisa skrev i 1924: ” Og nu et ord til alle jer, som læser disse skrifter. Jeg beder jer, jeg bønfalder jer om, at I kærligt modtager det, som Jesus vil give os: Sin Vilje.

Men for at give jer Sin Vilje, vil Han have jeres, ellers kan Hans Vilje ikke regere. Med denne kærlighed vil min Jesus give jer den
allerstørste gave, der eksisterer både i Himlen og på jorden”. Han siger: ”Gør Min Vilje til jeres liv; kom ind i Min Viljes rige”.

I Fadervor beder vi: ”Ske Din Vilje som i Himlen således også på jorden”. Lad det ske således! Fiat!

Luisa døde i helligheds ry 81 år gammel. Hendes saligkåringsproces blev åbnet i marts 2006 og hendes skrifter blev godkendt i juli 2010 af de teologer, som Vatikanet har udnævnt i forbindelse med processen.

Saligkåringsprocessen er endnu ikke afsluttet.

Til toppen med oversigt over nye møder, foredrag og retræter

 

TIDLIGERE: FORSONINGS- OG HELBREDELSESMESSE - DEN 28. JUNI 2013 I KØBENHAVN

 

Forsonings- og helbredelsesmesser - Sommeren 2013

Kommende messe fredag den 28. juni

I Jesu Hjerte Kirke i København

 

Forsonings- og helbredelsesmesser
Forår og sommer 2013


Forsonings– og helbredelsesmesser i januar, februar, marts, april, maj og juni.
I Jesu Hjerte Kirke i København

Reconciliation and healing mass


Alle arrangementerne finder sted i:

Jesu Hjerte Kirke og menighedssal

Stenosgade 4, 4A og 4 B,
1616 København V.


Arrangører:
Pastor Lars Messerschmidt. Diakon Kaare Nielsen og en gruppe lægfolk.

Information:

Tel.: 33 33 05 02

 

Forsonings– og helbredelsesmesser:
Fredag den 25. januar
Fredag den 22. februar (Særligt for aborterede og dødfødte børn)
Fredag den 22. marts. OBS
Fredag den 26. april
Fredag den 31. maj
Fredag den 28. juni

Kl. 19.00 - ca. 21.30
Indgang: Stenosgade 4, Kirken. København V.
Skriftemål og samtaler fra kl. 18:00
Er folk forhindret i at deltage i messen, er de velkomne til at sende deres intentioner til teamet,
så bringer vi dem frem for Gud under messen.


'Åben dør':
Personlig samtale og forbøn
Fredag den 11. januar
Fredag den 8. februar
Fredag den 8. marts
Fredag den 12. april
Fredag den 10. maj
Fredag den 14. juni


Åben fra kl. 18.00 - 19.30 i menighedslokalerne ved Jesu Hjerte Kirke.
Ved pastor Lars Messerschmidt og team.
Indgang: Stenosgade 4A, København V.

Åben Dør er, som navnet antyder, en dør der står åben, og hvor man kan komme uden at have aftalt tid inden for åbningstiden, som er fra 18.00 – 19.30.
Åben Dør er et rum for den længere samtale og forbøn, herunder befrielsestjenesten, for den som har brug for åndelig hjælp til at blive sat fri af det, de kæmper med eller er kørt fast i.
Åben Dør ledes af pastor Lars Messerschmidt i samarbejde med forbederne fra arbejdsgruppen.

Udskriv eller download 4 stk. kort til omdeling og interesse for 'Åben dør' aftener. (Kommer senere)

 

Foredrag:

Mandag den 4. februar
Tema: Abort

Mandag den 13. maj
Tema: Skærsilden

Ved pastor Lars Messerschmidt m. fl.
Kl. 19.00 - 21.00 i menighedssalen.
Indgang: Stenosgade 4B. København V.

Yderligere informationer:
www.forsoningsoghelbredelsesmesse.dk

 

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:

Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i foråret 2013.


Officielt program for foråret 2013
Plakat for foråret 2013 til brug for download og uddeling/ophæng
"Åben dør". Foråret 2013

Plakat for foredrag om abort mandag den 4 februar og tilhørende forsonings- og helbredelsesmesse fredag den 25. februar.


I den hellige messe er hele Kristi universelle frelsesværk nærværende. Alt, hvad Jesus har gjort for os i sit jordiske liv, hans lidelse, korsoffer og opstandelse er til stede i Eukaristien.

Jesus selv er til stede i messen som frelser.

Vi skal derfor deltage i messen med den samme indstilling som folk havde på Jesu tid: at møde ham for at blive frelst. Frelse er forsoning med Gud og forsoning med mennesker. Frelse er befrielse fra onde magter. Frelse er helbredelse af hele vor person: ånd, sjæl og legeme. Frelse er nyt liv, guddommeligt liv, et liv i Helligånden.

Alle kan komme for at møde Jesus, menneskehedens læge, befrier, frelser og livgiver, som sagde: "Jeg er kommet, for at de skal have liv, ja liv i overflod" - (Joh. 10,10).

Vi vil bede ham om befrielse og helbredelse for os selv, for vore nærmeste, for familiens problemer (f.eks. alkoholisme) og for alle mennesker.
Vi vil bede om forsoning dér, hvor der er fjendskab og uløste problemer, om forsoning med de afdøde i vores familie, om evig fred hos Gud for alle, som er gået bort, men stadig har brug for vor forbøn og kærlighed.  

For at forberede dig til på en frugtbar måde at tage del i messen, skal du nøje overveje, hvad du vil bede om for dit eget vedkommende og for andre. Lav gerne dit stamtræ i 3-4 generationer med en beskrivelse af familiens problemer.

Men det allervigtigste er, at du møder op med et ønske om at få tilgivelse for dine egne synder og med vilje til at tilgive dem, der har gjort dig ondt.

For katolikker vil der være mulighed for at gå til skrifte en time inden messen. Alle er velkommen til en personlig samtale.

Messens hoveddele består af læsning af Guds ord - Guds ord har en mægtig virkende kraft; af frembærelse af Kristi offer for vore og hele verdens synder; af modtagelsen af Kristi legeme og blod til helbredelse og evigt liv. Selvom kun katolikker har mulighed for at gå til alters, kan alle, der ønsker det, få en velsignelse under altergangen. Også denne velsignelse er til helbredelse og liv. Efter altergangen er der en stund med tilbedelse af Jesus. Det er øjeblikket, hvor vi åbner vort hjerte for ham og modtager hans helbredelse for os selv og for dem, vi særligt tænker på. I forbindelse med messen vil der være mulighed for personlig forbøn. Link til omtale i artikel i Katolsk Orientering fra tidligere afholdt messe i Skt. Ansgar Kirke.

Til toppen med oversigt over nye møder, foredrag og retræter
TIDLIGERE: SAMTALE OG FORBØN DEN 14. JUNI 2013 I KØBENHAVN

 

Åben dør: Personlig samtale og forbøn

Fredag den 14. juni 2013


Jesu Hjerte Kirke i København

 

Åben dør:
Samtale og forbøn.


Fredag den 11. januar, 8. februar, 8. marts, 12. april, 10. maj og 14. juni.

Åben fra kl. 18.00 - 19.30 i menighedssalen.

Ved pastor Lars Messerschmidt og team.

Indgang: Stenosgade 4A. København V.

Åben Dør er, som navnet antyder, en dør der står åben, og hvor man kan komme uden at have aftalt tid indenfor åbningstiden, som er fra kl. 18.00 – 19.30.

Åben Dør er et rum for den længere samtale og forbøn, herunder befrielsestjenesten, for den som har brug for åndelig hjælp til at blive sat fri af det, de kæmper med eller er kørt fast i.

Åben Dør ledes af pastor Lars Messerschmidt i samarbejde med forbederne fra arbejdsgruppen.

Udskriv eller download 4 stk. kort til omdeling og interesse for 'Åben dør' aftener. (kommer senere)

Yderligere informationer på:
www.forsoningsoghelbredelsesmesse.dkSe hele programmet for Forsonings- og helbredelsesmesser i anden fane for arrangementer her på hjemmesiden


Alle arrangementerne finder sted i:

Jesu Hjerte Kirke og menighedssal

Stenosgade 4, 4A og 4B
1616 København V


Arrangører:
Pastor Lars Messerschmidt
Diakon Kaare Nielsen
og en gruppe lægfolk.

Information:

Tel.: 33 33 05 02

 

Ovenstående arrangement er en del af

Forsonings- og helbredelsesmesser

Yderligere informationer:
www.forsoningsoghelbredelsesmesse.dk

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:
Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i foråret 2013.
(kommer senere)

Forsonings– og helbredelsesmesser i september, oktober og november
I Jesu Hjerte Kirke i København

Reconciliation and healing mass

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:

Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i foråret 2013.


Officielt program for foråret 2013
Plakat for foråret 2013 til brug for download og uddeling/ophæng
"Åben dør". Foråret 2013


Til toppen med oversigt over nye møder, foredrag og retræter

TIDLIGERE: FOREDRAG - TEMA: SKÆRSILDEN - DEN 13. MAJ 2013 I KØBENHAVN
FOREDRAG UNDER FORSONINGS- OG HELBREDELSESMESSER

 Foredrag mandag den 13. maj 2013

Tema: Skærsilden

I Jesu Hjerte Kirke i København

 

Foredrag:
Mandag den 13. maj

Tema: Skærsilden
Ved pastor Lars Messerschmidt m. fl.

Tidspunkt: Kl. 19.00 - 21.00 i menighedssalen.
Indgang: Stenosgade 4B. København V.Alle arrangementerne finder sted i:

Jesu Hjerte Kirke og menighedssal

Stenosgade 4, 4A og 4 B,
1616 København V.


Arrangører:
Pastor Lars Messerschmidt. Diakon Kaare Nielsen og en gruppe lægfolk.

Information:

Tel.: 33 33 05 02

 

Ovenstående arrangement er en del af

Forsonings- og helbredelsesmesser

Yderligere informationer:
www.forsoningsoghelbredelsesmesse.dk

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:
Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i for 2013.
(Kommer senere)

Forsonings– og helbredelsesmesser i september, oktober og november
I Jesu Hjerte Kirke i København

Reconciliation and healing mass

 

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:

Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i foråret 2013.


Officielt program for foråret 2013
Plakat for foråret 2013 til brug for download og uddeling/ophæng
"Åben dør". Foråret 2013

 

Til toppen med oversigt over nye møder, foredrag og retræter

 

SENESTE BIBELSKOLE MED GEOFF OG GINA POULTER - "GRIB DIN FRELSE"
WEEKEND PÅ DALUM KLOSTER - 26. - 28. APRIL 2013 I ODENSE

 

 

Bibelskole med Geoff og Gina Poulter

Tema: Grib din frelse!

Fredag den 26. - søndag 28. april
på Dalum Kloster i Odense


Præst: Pastor Benny Blumensaat

 


Download program:

MS Word fil (.doc)

MS Word fil (.docx)

Adobe format (.pdf)


Program

Tid: 26. – 28. april 2013. Vi mødes fredag den 26. april kl. 18.00
til aftensmad og afslutter Bibelskolen søndag den 23. oktober kl. 15.00.

Sted: Dalum Kloster, Dalumvej 105, Odense SV.

Pris: 1200,- kr. pr. person i enkeltværelser. Dette beløb dækker fuld pension,
kaffe/the, undervisning og andre udgifter i forbindelse med arrangementet.

Deltagerantal: Der er begrænset plads på Dalum Kloster.
Derfor er det tilrådeligt at melde sig hurtigt til.

Medbring: Håndklæder (ikke sengelinned), bibel, rosenkrans, papir m.v.

Indhold: Ud over undervisningen vil der være messe både
lørdag og søndag, tilbedelse, rosenkrans og en ”healingservice” lørdag aften.

Præst: pastor Benny Blumensaat

Arrangør: Maria Truelsen i samarbejde med Catholic Bibleschool, London.
www.catholic-bible-school.org

Tilmelding: Skriftlig tilmelding med navn, adresse, e-mail, tlf. nr. til:
Maria Truelsen. E-mail: mariatruelsen@mail.tele.dk. Tel. 24602308.


 


Grib din frelse!

Frelsen er en gave, men også vores arv som sønner og døtre af den levende Gud. Frelsen er vores, den er givet til os. Forståelsen af vores arv begynder med erkendelsen af den dybere hensigt med vores frelse. Guds formål med korset var ikke blot at tilgive os vores synd, men også ved denne tilgivelse, at kunne invitere os tilbage til et intimt familieforhold med Ham, vores Himmelske Fader.

”Men alle dem, som tog imod Ham gav Han ret til at blive Guds børn.” (Joh. 1.12)
 

TIDLIGERE: FOREDRAG - TEMA: ABORT - DEN 4. FEBRUAR 2013 I KØBENHAVN
FOREDRAG UNDER FORSONINGS- OG HELBREDELSESMESSERForedrag mandag den 4. februar 2013

Tema: Abort

I Jesu Hjerte Kirke i København

 

Foredrag:
Mandag den 4. februar
Tema: Abort
Ved pastor Lars Messerschmidt m. fl.
Kl. 19.00 - 21.00 i menighedssalen.
Indgang: Stenosgade 4B. København V.


Download plakat længere ned i rubrikken


Alle arrangementerne finder
sted i:

Jesu Hjerte Kirke og menighedssal

Stenosgade 4, 4A og 4 B,
1616 København V.


Arrangører:
Pastor Lars Messerschmidt. Diakon Kaare Nielsen og en gruppe lægfolk.

Information:

Tel.: 33 33 05 02

 

Ovenstående arrangement er en del af

Forsonings- og helbredelsesmesser

Yderligere informationer:
www.forsoningsoghelbredelsesmesse.dk

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:
Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i for 2013.
(Kommer senere)

Forsonings– og helbredelsesmesser i september, oktober og november
I Jesu Hjerte Kirke i København

Reconciliation and healing mass

 

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:

Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i foråret 2013.


Officielt program for foråret 2013
Plakat for foråret 2013 til brug for download og uddeling/ophæng
"Åben dør". Foråret 2013

Plakat for foredrag om abort mandag den 4 februar og
tilhørende forsonings- og helbredelsesmesse fredag den 25. februar

 

Til toppen med oversigt over nye møder, foredrag og retræter

SENESTE VALFART TIL LOURDES I FRANKRIG I SEPTEMBER 2012. DER ER INGEN VALFART I 2013

Nordisk Valfart til Lourdes i 2013

Der er ikke valfart til Lourdes i 2013

Nordisk Valfart til Lourdes i 2012

Onsdag den 5. september - onsdag den 12. september 2012.

Årets tema: "Sammen med Bernadette beder vi Rosenkransen"

Gejstlige ledere:
Biskop Teemu Sippo fra helsingki, Finland
Valfartspræst Herbert Krawczyk s.j.
Fader Björn Göransson
Paster Paul Marx o.m.i.

I 2012 samles syge og raske pilgrimme atter fra Skandinavien for i fællesskab at rejse på Valfart til Lourdes, hvor Vor Frue af Lourdes inviterer alle mennesker til bod og omvendelse.

Der rejses med fly fra Københavns Lufthavn i Kastrup og bliver i Lourdes indlogeret på hhv. det moderne, velindrettede ACCUEIL (plejehotel) på grotteområdet (for gangbesværede og deltagere med behov for hjælp i hverdagen samt hjælpere) og på et andet hotel for øvrige pilgrimme.

På valfarten deltager præster og læger, plejepersonale, samaritter og unge, som i vagthold hjælper deltagerne på Accueil.

Pris for deltagelse: 8.500,00 kr
Dette omfatter fly, bus til/fra lufthavn, ophold med fuld pension i Lourdes, valfartshæfte samt solidaritetsbidrag. Medhjælpere deltager efter nærmere aftale og til reduceret pris.

Tilmeldingsmateriale og yderligere information kan rekvireres hos:

Ana Vidal. Ellerupvej 45, DK 8883 Gern..
Tel: +45 86875544. E-mail: anida@post.tele.dk

Jytte Ormstrup. E-mail: jytte.ormstrup@gmail.com
Tel: +45 4364 4264. Mandag - torsdag, bedst mellem kl. 19 - 21.

Info@lourdes.dk

Tilmeldingsfrist for hjælpere: 15. april 2012.
Tilmeldingsfrist for øvrige pilgrimme: 1. juni 2012.

Læs mere om valfarten til Lourdes, hvor du her også kan hente valfartplakat.

Læs valfartsprogrammet for 2012.

 


Den Nordiske Valfarts egen hjemmeside

Vi vil opfordre folk til at besøge
Den Nordiske Valfarts egen hjemmeside, hvor du vil kunne
læse mere om sidste års valfart
til Lourdes. Her vil du også kunne læse om den kommende valfart
i 2011 samt læse om de mange mirakler og helbredelser i Lourdes og om Jomfru Marias åbenbaringer til Sankt Bernadette. Overvej om
du skal være med på turen i år.

www.lourdes.dk
info@lourdes.dk

Link til officiel fransk hjemmeside på flere sprog

CENAKEL I RANDERS SÆTTES PÅ PAUSE I TROENS ÅR INDTIL JANUAR 2014

Cenakel - Bededag i Randers

Guds Barmhjertighed - Sankt Faustina

Alle Cenakler er aflyst

AFLYST til efteråret 2013 pga. andet program i
Jesu Hjerte Kirke i troens år

MERE om nyt tema senere
Lørdag den 6. oktober 2012
Dagen indledes med Guds Moders lørdagsmesse kl. 10:00

kl. 10:00 Messe, tilbedelse, skriftemål & Barmhjertighedens rosenkrans

kl. 12:00 Angelus' bøn & frokost

kl. 12:30 Skt. Faustinas dagbog

kl. 14:00 Samtale & vidnesbyrd

kl. 15:00 Afslutning

Vær opmærksom på, at der kan forekomme mindre ændringer
i programmet i ugen op til cenaklet, mødetidspunkterne ligger dog fast.

 


Cenakel (bededag) med Guds barmhjertighed og Skt. Faustina

Dagen efter sin saligkåring af den salige Sr. Faustina sagde den salige pave Johannes Paul II i en generalaudiens. "Gud har talt til os gennem Søster Faustyna Kowalskas åndelige rigdom. Hun har efterladt verden det store budskab om Guds barmhjertighed og opmuntringen til at betro sig fuldstændig til Skaberen. Takket være Guds særlige nåde, og den kontemplative bøns særlige nådegave, kunne hun erfare Hans Barmhjertighed i de mystiske oplevelser. Salige Søster Faustyna, jeg takker dig for, at du har påmindet verden om Guds barmhjertigheds store mysterium. Dette mysterium får os til at skælve. Faderens uudsigelige mysterium, som mennesket og hele verden har så hårdt brug for".

Til os, moderne mennesker som på mange måder lider under uro og ufred lover Jesus overfor Skt. Faustina fred og ro: ”Barmhjertighedens flammer brænder i mig, jeg vil øse dem ud over menneskesjælene. Oh, hvilken smerte bereder de mig, når de ikke vil tage imod dem (...). Sig til den lidende menneskehed, at den skal klynge sig til mit barmhjertige Hjerte, og jeg vil fylde den med fred” (Skt. Faustinas dagbog nr. 1074). ”Mennesket finder ikke ro så længe det ikke med tillid vender sig til min barmhjertighed” (Dagdog nr. 300). ”Fortæl verdenen om min barmhjertighed, lad hele menneskeheden lære min uudgrundelige barmhjertighed at kende. Det er et tegn på de sidste tider, efter dette vil retfærdighedens dag komme. Så længe der endnu er tid, skal de flygte til min barmhjertigheds kilde, lad dem benytte sig af blodet og vandet som sprang for dem” (Dagbog 848).

Vi vil gøre den hellige Sr. Faustynas mission til vores. Den består i:

- at forkynde den i Bibelen åbenbarede trossandhed om Guds barmhjertige Kærlighed for verden og for ethvert menneske, selv for den største synder;
- at bønfalde om Guds barmhjertighed, ved bl.a. at praktisere nye andagtsformer som Herren Jesus betroede hende til ære for Guds barmhjertighed;
- at opildne til at blive apostle for en omfattende bevægelse for Guds barmhjertighed, som påtager sig opgaven at forkynde og nedkalde Guds barmhjertighed over verden, og som stræber efter den kristne fuldkommenhed i Evangeliets ånd ved i barnlig tillid at betro sig til Gud, og til aktiv næstekærlighed.

 


 

Bed Rosenkransen for de ufødte


 

Varighed 2:00

Bemærk: Dette videoklip fortsætter dog i et nyt tema om rosenkransen til "de forenede hjerter"
fra samme mystiker. Hvis man vil se denne video varer den 14:59 min.Jomfru Marias løfte til de, der vil bede for de ufødte på denne specielle rosenkrans, også kaldet "Rosenkransen for de ufødte":

"Jeg bekræfter overfor jer ... at hver "Hil dig Maria", som bliver bedt fra et elskende hjerte, vil redde en af disse uskyldige liv fra døden ved abort". Budskab givet den 2. juli 2001.

Budskabet og rosenkransen for de ufødte er givet til mystikeren Maureen Sweeney-Kyle fra "Holy Love Ministry" i USA. Du kan se mere om rosenkransen for de ufødte på denne side med tilhørende bønnebog, som kan fås på mange sprog.

 

 

Fejl på hjemmeside - December 2013

Desværre har vi stadig nogle kodefejl på vores hjemmeside, så enkelte links bla. ikke virker. Vi mangler stadig at få indsat nogle tekster fra Profetis ødelagte hjemmeside bla. flere tekster vedr. Advarslen, om Garabandal og Sankt Faustina. Vi beklager meget den opståede situation. Ser du nogle problemer og fejl, er du velkommen til at sende os en mail, så vi kan rette op på fejlen.

Vær opmærksom på at undersider fortsat kan være fejlbehæftede, så brug fortrinsvis forsiden.


Støt foreningens arbejde


Betalingslink

til eWire
(den danske ebank)Læs mere om betalingslink


Søg på alle sider i
Profeti.dk


Intast din søgning i nedenstående søgefelt

site search by freefind advanced

Søg på enkelte ord


Søg på dit valgte ord
på en enkelt side el.
på den aktuelle side på Profeti.dk

På PC:Vælg: ctrl + F
På Mac:Vælg: cmd + F

Der fremkommer nu et søgefelt i øverste højre hjørne af skærmen. Indtast nu dit søgeord og se hvor mange ord, der matcher din søgning på den aktuelle side. Brug piletaster til at finde dine søgeord på siden.


Læs evt. anden vejledning

Generelt
Kristne mystikere og pilgrimssteder
Profetier for vor tid

Danske hjemmesider
og links
Kristne mystikere og pilgrimssteder
Profetier for vor tid

Engelske links

LaSalette.
Jomfru Marias åbenbaringer til 2 børn i Frankrig.
Fransk helgensted.

+ Link til off. website,
flere sprog


+ Link til selve budskabet

+ Link til videobilledserie ledsaget af musik


TEMAER

Tidernes ende
Fatima

Engelske links
Prophecies La Salette, Fatima and Garabandal now unfold.
Budskab fra "The Warning",
den 19. februar 2011.
TEMAER

Tro og bøn, forbøn


Danske links
TEMAER

Tro og bøn, forbøn
Tro og helbred
Mirakler


Danske links
TEMAER

Tro og bøn

Engelske links
TEMAER

Jomfru Maria

Engelske links
TEMAER

Nær-dødsoplevelser
Livet efter døden

Engelske links
TEMAER

Berømte exorcismer

Danske og engelske links
TEMAER

New Age

Danske links
Andre informationerROSENKRANSEN
VERDENS VIGTIGSTE
BØNLæs mere om Rosenkransen på www.rosenkransen.dk


Find mere på
religion.dkDagens bibelcitat


Lyt til dagens bibelcitat
og kommentar

Oversæt nedenstående tekst med Google translate.

Vær opmærksom på at oversættelsen er en automatisk oversættelse og derfor af forringet kvalitet. Den kan dog være en hjælp for de ikke så sprogkyndige til en forståelse af teksten. Googles oversættelse påvirker desværre også den danske og øvrige del af websiden.


The Remarkable Testimony of a Buddhist monk in Myanmar (Burma) who came back to life a changed man!

Story told by Athet Pyan Shinthaw Paulu

Introduction

The story that follows is simply a translation of a taped testimony from a man with a life-changing story. It is not an interview or a biography, but simply the words from the man himself. Different people react in different ways when they hear this story. Some are inspired, some skeptical, a few will mock and ridicule, while some others have even been filled with rage and anger, convinced these words are the ravings of a mad man or an elaborate deception. Some Christians have opposed the story simply because the radical and miraculous events described herein do not fit their feeble image of an Almighty God.

We were first made aware of this story from several Burmese church leaders who shared it with us. These leaders had looked into the story and had not found any suggestion of it being a hoax. It was with this in mind that we decided to step out and circulate the story. We do not do so for any monetary gain, or with a motivation of self-promotion. We just want to let the story speak for itself, and invite Christian believers to judge it according to Scripture. If God wants any part of it to be intended for His glory or to encourage His people, then we pray His Spirit will work in the hearts of the readers in those ways.

Some people have told us they think the monk in this story never actually died, but that he just lapsed into unconsciousness, and the things he saw and heard were part of a fever-driven hallucination. Whatever you think, the simple fact remains that the events of this story so radically transformed this man that his life took on a complete 180-degree shift after the events described below. He has fearlessly and boldly told his story at great personal cost, including imprisonment. He has been scorned by his relatives, friends and colleagues, and faced death threats for his unwillingness to compromise his message. What motivated this man to be willing to risk everything? Whether we believe him or not, his story is surely worth listening to and considering. In the cynical West many people demand hard evidence of such things, evidence that would stand up in a court of law. Can we absolutely guarantee, beyond doubt, that all of these things happened? No, we cannot. But we feel it is worth repeating this man's story in his own words so that readers can judge for themselves.

My Early Years

Hello! My name is Athet Pyan Shinthaw Paulu. I am from the country of Myanmar. I would like to share with you my testimony of what happened to me, but first I would like to give some brief background information from my life growing up.

I was born in 1958 in the town of Bogale, on the Irrawaddy Delta area of southern Myanmar [formerly Burma]. My parents, who were devout Buddhists like most people in Myanmar, named me Thitpin [which means 'tree' in English]. Our lives were very simple where I grew up. At the age of 13 I left school and started working on a fishing boat. We caught fish and sometimes also shrimp from the numerous rivers and streams in the Irrawaddy area. At the age of 16 I became the leader of the boat. At this time I lived in Upper Mainmahlagyon Island [Mainmahlagyon means 'Beautiful Woman Island' in English], just north of Bogale where I was born. This place is about 100 miles southwest of Yangon [Rangoon], our nation's capitol city.

One day, when I was 17, we caught a large number of fish in our nets. Because of the many fish, a large crocodile was attracted to us. It followed our boat and tried to attack us. We were terrified so we frantically rowed our boats toward the riverbank as fast as we could. The crocodile followed us and smashed our boat with its tail. Although no one died in this incident, the attack greatly affected my life. I no longer wanted to fish. Our small boat sank because of the crocodile attack. We had to go home to our village that night on a passenger boat.

Not long after, his employers transferred my father to Yangon City [formerly spelt Rangoon]. At the age of 18 I was sent to a Buddhist monastery to be a novice monk. Most parents in Myanmar try to send their son into a Buddhist monastery, at least for a time, as it is considered a great honor to have a son serve in this way. We have been observing this custom for many hundreds of years.

A Zealous Disciple of Buddha

When I turned 19 years and 3 months old (in 1977), I became a normal monk. The senior monk at my monastery gave me a new Buddhist name, which is the custom in our country. I was now called U Nata Pannita Ashinthuriya. When we become a monk we no longer use the name given to us at birth by our parents. The name of the monastery I lived at is called Mandalay Kyaikasan Kyaing. The senior monk's name was called U Zadila Kyar Ni Kan Sayadaw [U Zadila is his title]. He was the most famous Buddhist monk in all of Myanmar at the time. Everyone knew who he was. He was widely honored by the people and respected as a great teacher. I say he "was" because in 1983 he suddenly died when he was involved in a fatal car accident. His death shocked everyone. At the time I had been a monk for six years.

I tried hard to be the best monk I could and to follow all the precepts of Buddhism. At one stage I moved to a cemetery where I lived and meditated continually. Some monks who really want to know the truths of Buddha do things like I did. Some move deep into the forests where they live a life of self-denial and poverty. I sought to deny my selfish thoughts and desires, to escape from sickness and suffering and to break free from the cycle of this world. At the cemetery I was not afraid of ghosts. I tried to attain such inner peace and self-realization that even when a mosquito landed on my arm I would let it bite me instead of brushing it off!

For years I strived to be the best monk I could and not to harm any living being. I studied the holy Buddhist teachings just like all my forefathers had done before me. My life proceeded as a monk until I got very, very sick. I was in Mandalay at the time and had to be taken to the hospital for treatment. The doctors did some tests on me and told me I had both Yellow Fever and malaria at the same time! After about one month in the hospital I was getting worse. The doctors told me there was no chance for me to recover and discharged me to make arrangements to die.

This is a brief description of my past. I would now like to tell you some of the remarkable things that happened to me after this time...

A Vision that Changed My Life Forever

After I was discharged from the hospital I went back to the monastery where other monks cared for me. I grew weaker and weaker and was lapsing into unconsciousness. I learned later that I actually died for three days. My body decayed and stunk of death, and my heart stopped beating. My body was prepared for cremation and was put through traditional Buddhist purification rites.

Although I faded away in my body I remember my mind and spirit were fully alert. I was in a very, very powerful storm. A tremendous wind flattened the whole landscape until there were no trees or anything else standing, just a flat plain. I walked very fast along this plain for some time. There were no other people anywhere, I was all alone. After some time I crossed a river. On the other side of the river I saw a terrible, terrible lake of fire. In Buddhism we do not have a concept of a place like this. At first I was confused and didn't know it was hell until I saw Yama, the king of hell [Yama is the name ascribed to the King of Hell in numerous cultures throughout Asia]. His face looked like the face of a lion, his body was like a lion, but his legs were like a naga [serpent spirit]. He had a number of horns on his head. His face was very fierce, and I was extremely afraid. Trembling, I asked him his name. He replied, "I am the king of hell, the Destroyer."

The terrible, terrible lake of fire

The king of hell told me to look into the lake of fire. I looked and I saw the saffron colored robes that Buddhist monks wear in Myanmar. I looked closer and saw the shaven head of a man. When I looked at the man's face I saw it was U Zadila Kyar Ni Kan Sayadaw [the famous monk who had died in a car accident in 1983]. I asked the king of hell why my former leader was confined to this lake of torment. I said, "Why is he in this lake of fire? He was a very good teacher. He even had a teaching tape called 'Are You a Man or a Dog?' which had helped thousands of people understand that their worth as humans is far greater than the animals." The king of hell replied, "Yes, he was a good teacher but he did not believe in Jesus Christ. That's why he is in hell."

I was told to look at another person who was in the fire. I saw a man with very long hair wrapped on the left hand side of his head. He was also wearing a robe. I asked the king of hell, "Who is this man?" He replied, "This is the one you worship: Gautama [Buddha]." I was very disturbed to see Gautama in hell. I protested, "Gautama had good ethnics and good moral character, why is he suffering in this lake of fire?" The king of hell answered me, "It doesn't matter how good he was. He is in this place because he did not believe in the Eternal God."

I then saw another man who looked like he was wearing a soldier's uniform. He had a large wound on his chest. I asked, "Who is this man?" The king of hell said, "This is Aung San, the revolutionary leader of Myanmar." I was told, "Aung San is here because he persecuted and killed Christians, but mostly because he didn't believe in Jesus Christ." In Myanmar the people have a common saying, "Soldiers never die, they live on." I was told that the legions of hell have a saying "Soldiers never die, but they go to hell forever."

I looked and saw another man in the lake of fire. He was a very tall man and he was dressed in military armor. He was also holding a sword and a shield. This man had a wound on his forehead. This man was taller than any person I have ever seen. He was six times the length between a man's elbow and the tips of his fingers when he stretches his arm out straight, plus one span of a man's fingers when he spreads out his hand. The king of hell said, "This man's name is Goliath. He is in hell because he blasphemed the Eternal God and His servant David." I was confused because I didn't know who either Goliath or David were. The king of hell said, "Goliath is recorded in the Christian Bible. You don't know him now, but when you become a Christian you will know who he is."

I was then taken to a place where I saw both rich and poor people preparing to eat their evening meals. I asked, "Who cooked the food for these people?" The king of hell replied, "The poor have to prepare their own food, but the rich people get others to cook for them." When the food had been prepared for the rich people they sat down to eat. As soon as they started a thick smoke came up. The rich people ate as fast as they could to ease their consciences. They were struggling to breath because of the smoke. They had to eat fast because they were fearful of losing their money. Their money is their god.

Another king of hell then came to me. I also saw a being whose job is to stoke the fires beneath the lake of fire, to keep it hot. This being asked me, "Are you going into the lake of fire too?" I replied, "No! I am only here to observe!" The appearance of this creature stoking the fire was very terrifying. He had ten horns on his head and a spear in his hand that had seven sharp blades coming from the end. The creature told me, "You are right. You came here just to observe. I cannot find your name here." He said, "You must now go back the way you came." He pointed me toward the desolate plain that I had first walked along before I came to the lake of fire.

The Road of Decision

I walked a long time, until I was bleeding. I was hot and in great pain. Finally, after walking for about three hours I came to a wide road. I walked along this road for some time until I came to a fork. One road, going off to the left, was wide. A smaller road went off to the right hand side. There was a signpost at the fork saying that the road to the left was for those who do not believe in the Lord Jesus Christ. The smaller road to the right was for believers in Jesus.

I was interested to see where the larger road led so I started down it. There were two men walking about 300 yards ahead of me. I tried to catch up with them so I could walk with them but no matter how hard I tried I couldn't catch them up, so I turned around and went back to the fork in the road. I continued to watch these two men as they walked down the road away from me. When they reached the end of the road they were suddenly stabbed. These two men cried out in great pain! I also cried out when I saw what happened to them! I realized the bigger road ended in great danger for those who traveled down it.

Looking into Heaven

I started walking down the believers' road instead. After traveling for about one hour the surface of the road turned to pure gold. It was so pure that when I looked down I could see my own reflection perfectly. I then saw a man standing in front of me. He was wearing a white robe. I also heard beautiful singing. Oh, it was so beautiful and pure! It was much better and more meaningful than the worship we have in churches here on the earth. The man in the white robe asked me to walk with him. I asked him, "What is your name?" but he did not answer. After I asked his name six times the man answered, "I am the one who holds the key to heaven. Heaven is a very, very beautiful place. You cannot go there now but if you follow Jesus Christ you can go there after your life has finished on the earth." The man's name was Peter.

Peter then asked me to sit down and he showed me a place to the north. Peter said, "Look to the north and see God create man." I saw the Eternal God from a distance. God spoke to an angel, "Let us make man." The angel pleaded with God and said, "Please don't make man. He will do wrong and will grieve you." [In Burmese literally: "He will make you lose face."]. But God created a man named anyway. God blew on the man and the man came to life. He gave him the name "Adam". [Note: Buddhists do not believe in the Creation of the world or of man, so this experience had a significant impact on the monk].

Sent Back with a New Name

Then Peter said, "Now get up and go back to where you came from. Speak to the people who worship Buddha and who worship idols. Tell them they must go to hell if they don't change. Those who build temples and idols will also have to go to hell. Those who give offerings to the monks to earn merit for themselves with go to hell. All those who pray to the monks and call them 'Pra' [respectful title for monks] will go to hell. Those who chant and 'give life' to idols will go to hell. All those who don't believe in Jesus Christ will go to hell." Peter told me to go back to the earth and testify about the things I had seen. He also said, "You must speak in your new name. From now on you are to be called Athet Pyan Shinthaw Paulu ["Paul who Came Back to Life."].

I didn't want to go back. I wanted to go to heaven. Angels opened a book. First they looked for my childhood name (Thitpin) in the book, but they could not find it. They then looked for the name I had been given when he entered the Buddhist monk hood (U Nata Pannita Ashinthuriya) but it wasn't written in the book either. Then Peter said, "Your name is not written here, you must return and testify about Jesus to the Buddhist people."

I walked back along the gold road. Again I heard beautiful singing, the kind of which I have never heard before or since. Peter walked with me until the time I returned to the earth. He showed me a ladder that reached down from the heaven to the sky. The ladder didn't reach to the earth, but stopped in mid-air. On the ladder I saw many angels, some going up to heaven and some going down the ladder. They were very busy. I asked Peter, "Who are they?" Peter answered, "They are messengers of God. They are reporting to heaven the names of all those who believe in Jesus Christ and the names of those who don't believe." Peter then told me it was time to go back.

It is a Ghost!

The next thing I was aware of was the sound of weeping. I heard my own mother cry out, "My son, why did you leave us now?" I also heard many other people weeping. I realized I was lying in a box. I started to move. My mother and father started shouting, "He is alive! He is alive!" Other people who were farther away did not believe my parents. I then placed my hands on the sides of the box and sat upright. Many people were struck with terror. They cried out, "It is a ghost!" and ran away as fast as their legs could carry them.

Those who remained were speechless and trembling. I noticed I was sitting in smelly liquid and body fluids, enough to fill about three and a half cups. This was liquid that had come out of my stomach and my insides while my body was lying in the coffin. This is why people knew I had indeed been dead. Inside the coffin there was a type of plastic sheet fixed to the wood. This sheet is placed there to retain a corpse's liquids, because many dead bodies release much fluid like mine did.

I learned later that I was just moments away from being cremated in the flames. In Myanmar people are placed in a coffin, the lid is then nailed shut, and the whole coffin is burned. When I came back to life my mother and father were being allowed to look at my body for the very last time. Moments later the lid of my coffin would have been nailed shut and I would have been cremated!

I immediately started to explain the things I had seen and heard. People were astonished. I told them about the men I had seen in the lake of fire, and told them that only the Christians know the truth, that our forefathers and us have been deceived for thousands of years! I told them everything we believe is a lie. The people were astonished because they knew what kind of a monk I had been and how zealous I had been for the teachings of Buddha.

In Myanmar when a person dies their name and age is written on the side of the coffin. When a monk dies, the monk's name, age and the number of years he has served as a monk are written on the side of the coffin. I had already been recorded as dead but as you can see, now I am alive!

Epilogue

Since 'Paul who came back to life' experienced the above story he has remained a faithful witness to the Lord Jesus Christ. Burmese pastors have told us that he had led hundreds of other monks to faith in Christ. His testimony is obviously very uncompromising. Because of that, his message has offended many people who cannot accept there is only one Way to Heaven, the Lord Jesus Christ. Despite great opposition, his experiences were so real to him that he has not wavered. After many years in the Buddhist monk hood, as a strict follower of Buddhist teachings, he immediately proclaimed the Gospel of Christ following his resurrection and exhorted other monks to forsake all false gods and follow Jesus Christ with all their hearts. Before the time of his sickness and death he had no exposure to Christianity at all. Everything he learned during those three days in the grave was new to his mind.

In a bid to get his message out to as many people as possible, this modern-day Lazarus began distributing audio and video cassette tapes with his story on them. The police and Buddhist authorities in Myanmar have done their utmost to gather these tapes up and destroy them. The testimony you have just read has been translated form one of those cassette tapes. We are told it is now quite dangerous for citizens of Myanmar to be in possession of these tapes.

His fearless testimony has landed him in prison at least once, where the authorities failed in their bid to silence him. Upon his release he continued to testify of the things he saw and heard. His current whereabouts are uncertain. One Burmese informant told us he is prison and may have been killed, while another informant was told he is now released from prison and is continuing his ministry.

 Her er linket til en tysk version af historien

Noch ein besonderer Bericht:

http://lebensentscheidung.de/himmelhoelle/buddhist_starb_und_kam_zurueck.html


Stem her for at alle de kristne kirker vil beslutte sig for at afholde Påsken hvert år på på den samme dato.
Læs mere her

Læs
også Vassulas tale om dette emne
eller hør den på video fra en international
pilgrimsrejse til Tyrkiet i maj 2007 (på engelsk).

NYT fra april 2010: Læs alle True Life in Gods budskaber her. Læses som ved opslag i bog.
Automatisk oversættelse af tekster på Profeti.dk - Google translation:

1) Oversættelse af tekster fra engelsk til dansk
(du sætter selv din valgte tekst ind til oversættelse)

2) Translation of articles or web site
(du vælger et sprog som du ønsker hele den pågældende side skal oversættes til)Hvilke typer af bøger og artikler kan du få hos Profeti... LINK
Bøger om tidens tegn i
profetier og åbenbaringer.

VIGTIGSTE BOG AT LÆSE

The Miracle of the Illumination of All Consciences.
En bog med profetier om den kommende "Advarsel" fra Gud til hele menneskeheden og om mennesker, der allerede har oplevet denne advarsel.
Af Thomas W. Petrisko.
Engelsk udgave.
147 sider
Pris: 185,00 kr
Lagerføres.
Denne bog er en af de vigtigste bøger at læse, hvis du vil vide mere om den største begiven-hed, der snart vil finde sted siden Jesu korsfæstelse, opstandelse og himmelfart.
Læs om den kommende "Advarsel" til hele menneske-heden, som er Guds ultimative barmhjertighedsgerning til hele menneskeheden inden Hans andet komme, og inden vi ser Guds retfærdighed over menneskeheden, inden vi går ind i det lovede Fredsrige
(Åb. 20). Læs i denne bog om den bibelske baggrund og om profetier op gennem tiden, der forudser denne store begivenhed. Begivenheden er bla. forudsagt af Jesus til den hellige Sankt Faustina i hendes dagbog "Diary".
Bestil Petriskos bog her

 

"The Global Warning: An Illumination of Conscience".

Af Ted and Maureen Flynn.
Engelsk udgave.
130 sider
Pris: 184,00 kr.
Lagerføres.
NY BOG HOS PROFETI I NOVEMBER 2011
Bestil bog her
 

"The Thunder of Justice"
The Warning, The Miracle, The Chastisement, & The Era of Peace.
NEW! Revised and Updated
Af Ted and Maureen Flynn.
Engelsk udgave.
359 sider
Pris: 298,00 kr
Lagerføres.
NY BOG HOS PROFETI I DECEMBER 2011
Bestil bog her

 

"Fire From Heaven"
Path to the Era of Peace.

Af Maureen Flynn.
Engelsk, seneste rev. udgave 2005.
432 sider + 5 siders bibliografi
Pris: 269,00 kr
På lager.
NY BOG HOS PROFETI I DECEMBER 2011
Bestil bog her
 

"The Final Confrontation"
En bog om den nuværende og kommende trængselstid og Kirkens triumf.
Af Mark Mallett.
Engelsk udgave.
202 sider
Pris: 195,00 kr
Lagerføres.
NY BOG I FORÅRET 2011.
Bestil bog her

   
"New and Divine" The Holiness of The Third Christian Millenium.
En bog om helgener og mystikere, der peger frem mod det 3-årtusinds spiritualitet. Om livet i Den Guddommelige Viljes Rige.
Af Hugh Owen.
Engelsk udgave.
188 sider
Pris: 180,00 kr
Lagerføres.
Bestil bog her
   
The Splendor of Creation.
Af Rev. Joseph Iannuzzi.
Engelsk udgave.
261 sider
Pris: 245,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   

The Triumph of God's Kingdom in the Millennium and End Times.
Af Rev. Joseph Iannuzzi.
Engelsk udgave.
176 sider
Pris: 185,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   
CALL of the AGES.
The apparitions and revelations of the Virgin Mary foretell the coming fall of
evil and an era of peace.

Om de mange Jomfru Maria
åbenbaringer i vor tid, om årsagen,
om det ondes tilintetgørelse og den kommende fredsæra.
Af Thomas W. Petrisko.
Engelsk udgave.
510 sider
Pris: 280,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   
Antichrist and the END TIMES.
Af Rev. Joseph Iannuzzi.
Engelsk udgave
125 sider.
200,00 kr
På lager.
Bestil bog her

Læs også vores link på antikrist.dk
   
APOCALYPSE
The Book Of Our Times.
Af Rev. Albert Joseph Mary Shamon.
Engelsk udgave.
93 sider
125,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   
Bøger om kristne åbenbaringer i det 20. og 21. århundrede.
Fra år 1981 - og fortsat.
Profetier og åbenbaringer er uafsluttede.
Budskabet fra Medjugorje.
Dansk udgave.
116 sider
NEDSAT PRIS: 45,00 kr
Kan kun købes hos Profeti.
Lagerføres.

Bestil bog her
   
Mariaåbenbaringerne i Medjugorje.
Af Inge Stoltenberg.
Dansk udgave 2. oplag 1996.
102 sider
Pris: 76,00
På lager
Bestil bog her

   
Words from Heaven.
Messages of Our Lady from Medjugorje.
Engelsk udgave 10. udgave 2006.
626 sider
Pris: 240,00 kr
JULI 2011: NEDSAT til 120,00 kr
På lager (1 stk.)
Bestil bog her

   
Medjugorje 1981-2012.
FRED i HJERTET
FRED i FAMILIEN - FRED i VERDEN
Jomfru Marias Åpenbaringer og Budskap.
Presentert av Åse Ottersen.
Norsk udgave 2012.
352 sider
Pris i norske kr. 290,00 NOK
Som e-bog: 150,00 NOK
Bogen fremsendes fra Norge
Bestil bog her

 

The Book of Truth.
Prepare for the second coming.
Af "Maria Divine Mercy".
Irsk mystiker.
Engelsk udgave. Vol. One.
Budskaber fra 8. nov. 2010 - 4. jan. 2012.
493 sider
Pris: 120,00 kr

Mange på lager
Bestil bog her
Læs også budskaberne på
www.thewarningsecondcoming.com

   

The Book of Truth.
Prepare for the second coming.
Af "Maria Divine Mercy".
Irsk mystiker.
Engelsk udgave. Vol. Two.
Budskaber fra 7. jan. 2012 - 4. sep. 2012.
496 sider
Pris: 120,00 kr

Mange på lager
Bestil bog her
Læs også budskaberne på
www.thewarningsecondcoming.com

   

The Warning.
Messages from Jesus Christ.
Af "Maria Divine Mercy".
Irsk mystiker.
Engelsk udgave. Vol I.
Førsteudgaven før udgivelsen af
"The Book of Truth".
God indbinding.
331 sider
Pris: 150,00 kr
TILBUD: 55,00 kr

Mange på lager
Bestil bog her
Læs også budskaberne på
www.thewarningsecondcoming.com


 
Sendes gratis ved bestilling af enten bog eller rosenkrans. Læs mere nederst på forsiden af Profeti.dk om de gratis andagtskort eller sakramentalier, som vedlægges bestillinger.
36 sider.
Engelsk udgave:
Live ...The Holy Mass.
Af Catalina Rivas.
+ 3 særlige kort med løfter i forbindelse med rosenkransbøn eller 1. fredags andagt eller 1. lørdags andagt:
1st Friday Devotion Promises.
1st Saturday Devotion Promises.
The Promises of Praying the Rosary
36 sider.
Spansk udgave:
Vive... La Santa Misa
Af Catalina Rivas.
+ 3 særlige kort med løfter i forbindelse med rosenkransbøn eller 1. fredags andagt eller 1. lørdags andagt:
Las Promesas de Rezar el Rosario.
Promesas de Devoción del Primer Viernes.
Promesas de Devoción del Primer Sábado.
Ved individuel bestilling af en eller flere foldere vil vi bede om en donation på: 25,00 kr/stk incl. de 3 særlige kort.

Profeti har en del af Catalinas mange udgivelser med budskaber liggende på lager, som ikke er vist på nettet.

 
True Life in God.
Alle de samlede engelske budskaber i
etbinds-udgave.
Af den græsk-ortodokse mystiker
Vassula Rydén.
Engelsk udgave.
Pris: 150,00 kr

Bestil bog her
   
Min engel Daniel.
Samtaler med en skytsengel.
Af den græsk-ortodokse mystiker
Vassula Rydén.
Dansk udgave 2011.
152 sider
Pris: 50,00 kr

Bestil bog her
   
Sandt Liv i Gud.
Af den græsk-ortodokse mystiker
Vassula Rydén.
NY udviddet dansk udgave 2012.
Budskaberne fra
20. sep. 1986 - 31. dec. 1987.
227 sider
Pris: 100,00 kr

Bestil bog her
   
Unity - Virtue of Love
Af Vassula Rydén
Engelsk udgave
291 sider
Extracts of True Life in God
Pris: 50,00 kr
Bestil bog her


Læs også omtale på engelsk link her
   
Gifts of the Holy Spirit.
Uddrag fra "True Life in God" budskaberne
Af den græsk-ortodokse
mystiker Vassula Rydén.
Engelsk udgave.
Format: 13x10 cm.
40 sider
Pris: 25,00 kr
P å lager.
Bestil bog her
   
Mary - Gate to heaven. Co-Redemtress
of your Redeemer.
Af den græsk-ortodokse
mystiker Vassula Rydén.
Engelsk udgave.
Format: 11x15,5 cm.
31 sider
Pris: 25,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Odes of the Holy Trinity.
Af den græsk-ortodokse
mystiker Vassula Rydén.
Engelsk udgave. 2. udgave 2004.
Format: 16,5x11 cm.
58 sider
Pris: 25,00 kr.
På lager.
Bestil bog her
   
The Vassula Enigma.
Interview med den græsk-ortodokse
mystiker Vassula Rydén.
Af Jacques Neirynck.
Engelsk udgave.
169 sider
Pris: Donation
efter aftale.
På lager.
Bestil bog her
   
The Sorrow, The Sacrifice and The Triumph.
Om åbenbaringerne fra Gud Faderen, Jesus og Helligånden, Jomfru Maria og flere helgener til den irske mystiker
Christina Gallagher.
Af Thomas W. Petrisko.
Engelsk udgave.
300 sider
Pris: 175,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Serving in Clarity
A Guide for Lay Apostles of
Jesus Christ the Returning King

Af den amerikansk-irske mystiker
"Anne" en lægapostel.
Fremragende bog til evangelisering.
Giver håb og glæde.
Engelsk udgave. Bog nr. 3.
Direction for Our Times.
267 sider
Pris: 238,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Climbing the Mountain.
Discovering Your Path To Holiness.
Af den amerikansk-irske mystiker
"Anne" en lægapostel.
Fremragende bog til evangelisering.
Giver håb og utrolig glæde. Indeholder også det bedste kapitel med beskrivelse af livet for helgener og apostlene i Himlen.
Engelsk udgave. Bog nr. 2.
Direction for Our Times.
323 sider
Pris: 258,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
The Mist of Mercy.
Spiritual Warfare and Purgatory.
Af den amerikansk-irske mystiker
"Anne" en lægapostel.
Fremragende bog til evangelisering.
Giver håb og utrolig glæde. Indeholder også det bedste kapitel med beskrivelse af livet i Skærsilden, et sted du ikke vil undvære.
Engelsk udgave. Bog nr. 1.
Direction for Our Times.
233 sider
Pris: 221,00 kr

I restordre.
Bestil bog her
   
The Revelation of Our United Hearts.
The Secrets Revealed.
Budskaber til den amerikanske mysiker,
Maureen Sweeney-Kyle.
Holy Love Ministry.
En praktisk lille bog hvor Jesus beskriver den nødvendige vej til helliggørelse og livet i
Den Guddommelige Vilje.
Engelsk udgave. 2. udgave.
Udgivet på mange andre sprog.
17 sider
Pris: 15,00 kr
På lager. Mange sprog.
Bestil bog her
   
Lessons on the Virtues.
Messages to the Visionary,
Maureen Sweeney-Kyle.
Holy Love Ministry.
Engelsk udgave. 2. udgave.
Udgivet på andre sprog herunder tysk dog endnu ikke på dansk.
80 sider
Pris: 56,00 kr
Engelske udgaver på lager.
Bestil bog her
 

Jesus is alive today.
(Engelsk udgave) .
Jesus lebt heute.
(Tysk udgave).

Jesus vit aujourd' hui.
(Fransk udgave).

Af Sr. Margaritha Valappila.
215 sider
Ny pris: 100,00 kr


Bestil bog her

Bøger om kristne åbenbaringer i det 20. århundrede.
Årene 1900 - 1997.
Profetierne er uafsluttede, men selve åbenbaringen er afsluttet.
Miraklet i Fatima.
Af Peter Bernhard Bjerke.
En fremragende lille bog om Jomfru Marias åbenbaringer i Fatima og deres betydning for hele verdens fremtid.
Norsk udgave.
142 sider
Pris i Danmark:
På lager.
150,00 kr


   
The Fatima Prophecies.
At the doorstep of the world.
En fremragende og dybdegående bog om Jomfru Marias åbenbaringer i Fatima og
deres betydning for hele verdens fremtid.
Af Thomas W. Petrisko.
Engelsk udgave.
428 sider
240,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   
Fatima's Third Secret - Explained
Af Thomas W. Petrisko.
En dybdegående bog om Jomfru Marias åbenbaringer i Fatima med fokus på den
3. hemmelighed og dens betydning for
verdens fremtid.
Engelsk udgave.
118 sider
140,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Our Lady of Fatima's Peace Plan
from Heaven.
Engelsk udgave.
Format: 9,5 x 15,2 cm
Antal sider: 30 sider
Sendes gratis efter anmodning sammen med alle bestillinger ved køb af bøger eller rosenkranse.

LÆS MERE OM VOR GRATIS
MATERIALE NEDERST PÅ SIDEN
 

 

Diary - Divine Mercy in My Soul.
Af Faustina Kowalska.

Dagbogen med Jesu åbenbaringer til den polske nonne Skt. Faustina.

Format: 20x12,9x4,4 cm
700 sider eksl. 21 siders farvebilleder bagerst i bogen. På særligt kraftig glossy papir.
Engelsk udgave.
Lagerføres.

NEDSAT PRIS: 240,00 kr

Bestil bog her

   

Pocket udgave

Diary - Divine Mercy in My Soul.
Af Faustina Kowalska.

Dagbogen med Jesu åbenbaringer til den polske nonne Skt. Faustina.

Format: 17,8x10,5x3,5 cm
700 sider eksl. 24 siders billedgalleri i sort/hvide gråtoner bagerst i bogen.
Pocket udgaven er trykt på et tyndere papir og med mindre bogstaver end i originaludgaven, se ovenfor.
Engelsk udgave.
Lagerføres.

PRIS: 195,00 kr.

Bestil bog her

   
To My Priets.
Af den anerkendte mexikanske mystiker
Conception Cabrera de Armida.
Engelsk og spansk udgave.
301 sider i engelsk udgave, 672 sider i spansk udgave.
Pris: 198,00 kr
På lager.
Bestil bog her

Gives gratis til præster

i tjeneste i Den Katolske Kirke i Danmark. Skriv hvor du har embede og du får den gratis.
I denne bog taler Jesus gennem den "Ærværdige Conchita" direkte til sine præster om den vigtige sakramentale tjeneste, som præsterne har ladet sig kalde til.
En fantastisk bog om mange forskellige emner og temaer, som Jesus ønsker at dele med Sine præster.
Bestil bog her
   
Thy Kingdom Come!
The Life and Mission of
Luisa Piccarreta.
Af Hugh Owen.
Engelsk udgave.
138 sider
Pris: 143,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Be Faithful and attentive.
Af Robert T. Hart.
En håndbog.
Engelsk udgave.
928 sider. Indbundet.
Pris: 360,00 kr incl. bogmærker/farvebånd.
Desværre udsolgt, bedre andagtsbog findes ikke.
Udsolgt fra forlaget indtil videre.
Bestil bog her
   
Our Lady at Garabandal.
(Om Jomfru Marias åbenbaringer til 4
børn i den nordspanske by Garabandal
i 60-erne)
Af Judith M. Albright.
Engelsk udgave.
102 sider
Pris: 110,00 kr
1 bog på lager

   
To the Priests Our Lady's Beloved Sons.
Af den italienske mystiker og præst
Don Stefano Gobbi.
Engelsk udgave.
1078 sider
Pris: Donation efter aftale.
Lagerføres.
Bestil bog her
Bøger om kristne åbenbaringer i det 20. århundrede.
Årene 1900 - 2000.
Åbenbaringen er afsluttet.
The Poem of The Man-God.
Af den italienske mystiker Maria Valtorta.
Engelsk udgave.
831 sider i 1. bind (alle bind i samme størrelsesorden).
Pris: 410,00 kr/bind.
Der 5 bind i serien, som Jesus har dikteret til Maria Valtorta
om hele Sit Liv fra Jomfru Marias fødsel og til hendes optagelse i Himlen mange
år efter, at Jesus opfor til Himlen.
Lagerføres.
Bestil bog her
   
The Notebooks:
1) 1943
2) 1944
3) 1945-1950
Af den italienske mystiker Maria Valtorta.
Engelsk udgave.
625 sider
Pris: 330,00 kr / bog
Lagerføres.
Bestil bog her
   

The 20 Mysteries of The Rosary.
Udvalgte beretninger fra den italienske mystiker Maria Valtortas store værk om Jesu liv.
Af den italienske mystiker Maria Valtorta.
Engelsk udgave.
238 sider
Pris: 170,00 kr
Lagerføres.
Bestil bog her

   
Our Lady of Kibeho.
Mary speaks to the the world from the heart of Africa.
Af Immaculée Ilibagiza with Steve Erwin.
Incl. 16 siders fotoserie.
221 sider + notatsider
Pris, indbundet: 210,00 kr
På lager.
Bestil bog her
Bøger om kristne åbenbaringer i det 19. århundrede.
Årene ca. 1800 - 1900.
The Dolorous Passion of
Our Lord Jesus Christ.
Af den tyske mystiker og saligkårede
Anne Catherine Emmerich.
Engelsk udgave.
382 sider
Pris: 295,00 kr
Udsolgt
Bestil bog her
   
The Dolorous Passion of
Our Lord Jesus Christ.
Af den tyske mystiker og saligkårede
Anne Catherine Emmerich.
Engelsk udgave.
GRATIS e-bog. Eksternt link.
NYHED hos Profeti i februar 2012.   
I Bernadettes fodspor.
Budskabet fra Lourdes i lyset af den
bibelske tradition.
Af Lillesøster Bernadette Colette
af Jesus.
Dansk udgave.
80 sider
Pris: 145,00 kr
Lagerføres.
Bestil bog her
Bøger om kristne åbenbaringer fra det 16. til det 18. århundrede. År 1500 - 1800.
City of God.
Af den spanske mystiker og helgen
Mary of Agreda.
Engelsk 1-binds udgave.
794 sider
Pris: 280,00 kr
Udsolgt
Bøger om kristne åbenbaringer i middelalderen og op til det
16. århundrede. År 1100 - 1500.
Den ildfyldte kraft.
Af Kirsten Kjærulff.
Dansk udgave.
253 sider
Pris: 195,00 kr
Lagerføres.
Bestil bog her
Om Jomfru Maria for voksne, børn og unge.
MARIA i Biblen og i vort liv.
Af Wilfrid Stinissen, OCD.
Dansk udgave.
134 sider
130,00 kr
Lagerføres.
Bestil bog her
Andagtsbøger, bønnebøger og bedekort.

Rosenkransfolder.
Dansk udgave udgivet af Profeti.
Pris: 20,00 kr
Ring for mængderabat
eller forhandlerrabat.
( I restordre)
.

   

Bed med hjertet
Af Fader Slavko Barbaric.
Oversat fra den engelske udgave:
Pray with the Heart.
Dansk udgave, 2. udgave 2004.
179 sider
Pris: 100,00 kr
På lager
Bestil bog her

   
Rosenkransen.
Af Charlotte Olden Jørgensen og
Ingeborg Lowsen.
Dansk udgave, 2003.
62 sider
Pris: 50,00 kr
Mange på lager.
Bestil bog her
   
Lær os at bede.
Katolsk bønnebog.
Dansk udgave.
Indbundet, 2. udgave 2006 .
128 sider
Pris: 150,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Ved Guds Hånd.
Katolsk bønnebog.
Dansk udgave.
Indbundet, 2. udgave 2005
120 sider
Pris: 98,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Magnificat.
En Maria-bønnebog.
Dansk udgave, 1999.
166 sider
Pris: 98,00 kr
på lager.
Bestil bog her
   
United Hearts Book of Prayers and Meditations.
Messages to the Visionary,
Maureen Sweeney-Kyle.
Holy Love Ministry.
Engelsk udgave.
224 sider
Pris: 90,00 kr
På lager.
Se flere bøger af Maureen Sweeney-Kyle under "Kristne åbenbaringer i det 20. og 21. århundrede".
Bestil bog her
   

Korsvejen.
Af Sebastian Olden-Jørgensen.
Dansk udgave 2002.
39 sider
Pris: 50,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   

Kom Helligånd - en pinsenovene.
Tekst ved
Sebastian Olden-Jørgensen.
Dansk udgave 2005.
28 sider
Pris: 50,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   
Preparation for Total Consecration.
Af St. Louis De Montfort.
Engelsk og spansk udgave.
84 sider
Gratis efter anmodning og kan vedlægges i forsendelse i forbindelse
med andre bestillinger.
Mange på lager.
   
Bøger om bøn (ikke andagts-bøger, som ses længere nede i næste rubrik).

THE LAST CRUSADE
"I am the Lady of th.e Rosary" the Virgin Mary told the three shepherd children at Fatima on October 13, 1917.
Our Lady needs a Crusade, a Rosary Crusade - and perhaps it
will be... The Last Cusade.
Af Thomas W. Petrisko.
Engelsk udgave.
74 sider
Pris: 130,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   

THE POWER OF THE ROSARY.
Af Rev. Albert J. M. Shamon.
Engelsk udgave.
44 sider
Pris: 56,00 kr
Mange på lager.
Bestil bog her

   

SAINT DOMINIC AND THE ROSARY.
Af Catherine Beebe.
Engelsk udgave.
Antal sider: 161
Pris: 125,00 kr
1 bog på lager.
Bestil bog her

   

Gudsmoders Rosenkrans.
Af Romano Guardini.
Dansk udgave.
57 sider
Pris: 24,00 kr
På lager.
Bestil bog her

 

Our Lady gives the World the
the Rosary of the Unborn.
Messages to the Visionary,
Maureen Sweeney-Kyle.
Holy Love Ministry.
Engelsk udgave. 2. udgave.
Udgivet på mange andre sprog dog
endnu ikke på dansk.
37 sider
Pris: 20,00 kr
På lager. På mange sprog.
Se flere bøger af
Maureen Sweeney-Kyle
under "Kristne åbenbaringer i det
20. og 21. århundrede" og under "Andagtsbøger ..." samt "Bøger om livet efter døden ...".
Se også rosenkransene nederst på siden under rubrikken med rosenkranse.
Bestil bog her

   
Following the Lord's Call.
Af Mary Crist.
Engelsk udgave.
107 sider
Pris: 120,00 kr
Til bedegupper: Ring
På lager.

Bestil bog her
   
My journey of living in the Lord.
Af Mary Crist.
Engelsk udgave.
100 sider
Pris: 120,00 kr
Til bedegupper: Ring
På lager.

Bestil bog her
   
Becoming a Livng Prayer.
Af Mary Crist.
Amerikansk mystiker.
Engelsk udgave.
100 sider
Pris: 120,00 kr
Til bedegupper: Ring
På lager.

Bestil bog her
Bøger om faste.
Fast with the Heart.
Af Fr. Slavko Barbaric.
Engelsk udgave.
228 sider
Pris: 130,00 kr
Mange på lager.
Bestil bog her
Bøger om skriftemål.
Skriftemålet
- en vej til forsoning og åndelig vækst.
Af Wilfrid Stinissen &
David Vincent Nielsen.
Dansk udgave.
57 sider
Pris: 65,00 kr
Nedsat pris: 50,00 kr

Mange på lager.
Bestil bog her
   
Give Me Your Wounded Heart
Confession - Why? and How?
Af Fr. Slavko Barbaric.
Engelsk udgave.
130 sider
Ordinær pris: 130,00 kr
Bogklub pris: 100,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Our Lady Says:
Monthly Confession -
Remedy for the West.
Af Albert Joseph Mary Shamon.
Engelsk udgave.
70 sider
Pris: 50,00 kr
På lager.
Bestil bog her
Bøger om livet efter døden beskrevet og åbenbaret af Jesus, Jomfru Maria, helgener eller engle til kristne mystikere.
"Get Us Out Of Here".

Maria Simma speaks with Nicky Eltz.
"Get Us Out Of Here".

Maria Simma fik nådegaven at kunne
tale med sjælene i Skærsilden.
Læs denne spændende bog, og hør
hvordan dette kan lade sig gøre. Det har
intet med spiritisme at gøre, hvilket der i bogen advares kraftigt imod, men en
særlig guddommelig nådegave.

Engelsk udgave.
343 sider
Pris: 210,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
The Mist of Mercy.
Spiritual Warfare and Purgatory.
Af den amerikansk-irske mystiker
"Anne" en lægapostel.
Fremragende bog til evangelisering.
Giver håb og utrolig glæde. Indeholder også det bedste kapitel med beskrivelse af livet i Skærsilden, et sted du ikke vil undvære.
Engelsk udgave. Bog nr. 1.
Direction for Our Times.
233 sider.

Pris: 221,00 kr

I restordre.
Bestil bog her
   
Make it known.
Purge
Purify
Purgatory.

Budskaber til mystikeren og seeren,
Maureen Sweeney-Kyle.
Holy Love Ministry.
Engelsk udgave.
59 sider
Pris: 52,00 kr

Se flere bøger af
Maureen Sweeney-Kyle
under "Kristne åbenbaringer i det
20. og 21. århundrede" og under "Andagtsbøger ...".
Bestil bog her
   
Divine Providence.
A different vision about death.
The Testamony of Catalina on the Sacraments of Reconciliation and the Anointing of the Sick.
Af Catalina Rivas, mystiker fra Bolivia.
Engelsk udgave. Kan også købes på spansk.
34 sider.
Pris: 50,00 kr

Engelske udgaver lagerføres.
Se flere bøger af Catalina Rivas
under "Kristne åbenbaringer i det 20.
og 21. århundrede" og under "Andagtsbøger ...".
Bestil bog her
   
An Unpublished Manuscript On Purgatory
Af Sister M. de L.C.

Om en nonnes ekstraordinære samtaler gennem 16 år med en afdød nonne i Skærsilden.
NYHED hos Profeti i juni 2011.
Gratis e-bog
   
The Amazing Secret of the Souls in Purgatory.
An interview with Maria Simma.
Af Søster Emanuel fra Medjugorje.

Søster Emanuel fra Medjugorje interviewer mystikeren Maria Simma om hendes erfaringer og samtaler med sjælene i Skærsilden.
NYHED hos Profeti i juni 2011.
Gratis e-bog
Bøger om engle eller om engle beskrevet i åbenbaringer til mystikere.
Angels.
As given to "Anne", a lay apostle.
Af "Anne" - en lægapostel.
Direction for Our Times.
Engelsk udgave.
65 sider
Pris: 78,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Angels (and Demons).
What do we really know about them?
Af Peter Kreeft.
Engelsk udgave.
157 sider
Pris: 142,00 kr
1 bog på lager.
Bestil bog her
Bøger om spiritualitet og åndelig vækst.
Helbredelse ved Helligånden.
Indre helbredelse og befrielse i Kirken
i dag.
Af Jim McManus C. Ss. R.
Dansk udgave.
104 sider
Pris: 125,00 kr
NEDSAT: 80,00 kr

Mange på lager.
Bestil bog her
Bøger om andre aktuelle
mystikere eller helgener.
The Father speaks to His children.
Af Mother Eugenia.
Engelsk udgave.
64 sider
Pris: For trykt udgave: DONATION.
Elektronisk: KAN UDSKRIVES OG DOWNLOADES GRATIS.

Lagerføres.
Bestil bog her
Bøger om kristne tegn, symboler og brug af sakramentalier.

The Miraculous Medal
Af Fr. Giuseppe Brioschi sdb.
Engelsk udgave.
192 sider
Pris i Danmark: 75,00 kr
På lager.

Bøger om det kristne syn på
New Age.
Ransomed from darkness.
The New Age, Christian Faith and the Battle for Souls.
Af Moira Noonan.
Engelsk udgave 2005.
176 sider
Pris: 110,00 kr
Udsolgt hos Profeti sep. 2012
Bestil bog her
Udvalgte rosenkranse fra www.rosenkransen.dk

Rosenkransen for de ufødte børn.
Rosary for the unborn.
1-leds rosenkrans. Rosenkransen har små plastperler med ilagte ikoner af små fostre. Læs mere om denne rosenkrans og de guddommelige løfter, der er forbundet med at bede denne rosenkrans.
Pris: 88,00 kr
I restordre.


Husk at få bønnebogen med, se her

   

Rosenkransen for de ufødte børn.
Rosary for the unborn.
5-leds rosenkrans. Rosenkransen har små plastperler med ilagte ikoner af små fostre. Læs mere om denne rosenkrans og de guddommelige løfter, der er forbundet med at bede denne rosenkrans.
Pris: 200,00 kr
Mange på lager.
Bestillingsnr. RO/PL/UFØDTES-5led
Bestil rosenkrans her
Husk at få bønnebogen med, se her

   

Rosenkrans i træ, blåbejdset fra Medjugorje.
Kort rosenkrans bundet på brun snor.
Trækors med bejdset indskrift på den ene side "Medjugorje".
Pris: 40,00 kr
På lager.
Bestillingsnr. RO/TR/23 blåbejdset/natur
Find flere rosenkranse på dette link
Bestil rosenkrans her

   

Rosenkrans af granitsten fra Medjugorje.
Mellemlang rosenkrans med sølvmetalkæde og metalkrucifiks.
Længde og krucifiks kan variere.
Pris: 165,00 kr
På lager.
Bestillingsnr. RO/ST/21
Find flere rosenkranse på dette link
Bestil rosenkrans her

   

Rosenkrans af tørrede og efterbehandlede bær.
Mother Theresas rosenkrans - også kaldet "Jobs tårer".

Krucifiks kan variere i type.

1) Lang rosenkrans med sølvmetalkæde og metalkrucifiks.
Pris: 265,00 kr
På lager.
Bestillingsnr. RO/BÆ/22/ME
Find flere rosenkranse på dette link

2) Kortere rosenkrans bundet på
brun snor.
Særlig tilbud så længe lager haves:
180,00 kr
På lager.
Bestillingsnr. RO/BÆ/22/SN
Find flere rosenkranse på dette link

Bestil rosenkrans her


PLAKATER
POSTKORT
GAVEKORT
KLISTERMÆRKER
PLAKATER EFTER ØNSKET MÅL

Jesusplakater i forskellige formater med eller uden hvid kant.

1) Farve: 4-farve tryk, specialtryk.
Kan leveres i forskellige farvenuancer.
Bagside: Hvid bagside
Format: efter aftale - fra A4 format og opefter til A0.
2) Billede kan lamineres efter behov
Plakater med laminering kan kun leveres mod forudbestilling 8-10 dage før evt. brug til foredrag eller udstilling o.l.
3) Billede kan også leveres på lærred og indrammet i svæveramme.
Format efter aftale.
Bestil plakat her
Bestillingsnr: PLAKAT/JESUS + beskrivelse for præcise mål og udgave med eller uden ramme, og vi kontakter dig eller ring til os på tel. 86277058.
Fremsendes i separat plakatrør.

JESUS - PLAKATER
DIVINE MERCY PLAKATER

Jesusplakat.
Format: 24x34,2 cm


Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
24x32,5 cm + 1,7 cm hvid underkant
Pris: 38,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-1-UK-24x34,2
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her

   

Jesusplakat.
Format: 35x46 cm.

Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
35x46 cm (incl. 4 mm hvid yderkant)
Pris: 60,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-1-MK-35x46
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 13,00 kr

Bestil plakat her

   

Jesusplakat.
Format: 50x70 cm.


Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
50x70 cm (med 9 mm hvid yderkant)
Pris: 80,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-1-MK-50x70
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 17,00 kr
Bestil plakat her

   
Jesusplakat i A4 format med hvid yderkant.

(Profetis udgave/egenproduktion efter Jesu ligklæde)
Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format: A4 - 21x29,4 cm
Pris: 35,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PLAKAT/JESUS-P1-MK-A4
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr
Bestil plakat her
   
Jesusplakat i A3 format med hvid yderkant.

(Profetis udgave/egenproduktion efter Jesu ligklæde)
Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format: A3 - 30x40 cm
Pris: 50,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PLAKAT/JESUS-P1-MK-A3
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr
Bestil plakat her
   
Jesusplakat i A3 format uden hvid yderkant.

(Profetis udgave/egenproduktion efter Jesu ligklæde)
Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format: A3 - 30x40 cm
Pris: 50,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PLAKAT/JESUS-P1-UK-A4
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr
Bestil plakat her
   
Plakat med Jesus i bøn.
Format: 20x25 cm.

Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format: 20x25 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 25,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-2-UK-20x25
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her
   
Plakat med Jesus i bøn.
Format: 20x25 cm.

Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format: 20x25 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 25,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-2B-UK-20x25
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her
   

Plakat med Jesus i bøn.
Format: 30x40 cm.
Med guldstænk i billede.


Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format: 30x40 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 55,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-2-UK-30x40G
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her

   

Plakat med Jesus i bøn.
Format: 35x45 cm.

Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format:
35x45 cm (incl. 2,5 cm hvid yderkant).
I den hvide kant forneden er der påtrykt "CRISTO IN MEDITAZIONE"
Pris: 60,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-2-MK-35x45
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 13,00 kr
NYHED hos Profeti i juli 2011.
Bestil plakat her

   

Plakat med Jesus i bøn.
Format: 50x70 cm.


Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format:
50x70 cm (med. 9 mm hvid yderkant)
Pris: 80,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-2-MK-50x70
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 17,00 kr

Bestil plakat her

   

Divine Mercy plakat med
Den Barmhjertige Jesus.
Med guldstænk i billede.
Format: 30x40 cm.


Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
30x40 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 55,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-4-UK-30x40G
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her

   

Divine Mercy plakat med
Den Barmhjertige Jesus.
Format: 50x70 cm.


Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
50x70 cm (med. 9 mm hvid yderkant)
Pris: 80,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-4-MK-50x70

Ved emballering i separat plakatrør:
+ 17,00 kr


Bestil plakat her

   

Divine Mercy plakat med
Den Barmhjertige Jesus.
Format: 70x100 cm.


Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
70x100 cm (med. 9 mm hvid yderkant)
Dobbelt så stor en plakat som 50x70 cm
Pris: 120,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-4-MK-70x100
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 17,00 kr

Bestil plakat her

   
Jesus plakat.
Format: 20x25 cm.

Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format: 20x25 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 25,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-5-UK-20x25
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her
   
Jesus plakat.
Format: 20x25 cm.

Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format: 20x25 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 25,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-6-UK-20x25
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her
JOMFRU MARIA - PLAKATER
Jomfru Maria
Format: 20x25 cm.


Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format:
20x25 cm cm (uden hvid yderkant)
Pris: 25,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/MARIA-1-UK-20x25
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her
   
Jomfru Maria. Rosa Mystica.
Format: 21x30 cm.


Farve: 4-farve tryk.
Bagside:
Format:
21x29,7 cm cm (uden hvid yderkant)
GRATIS PLAKAT
Der betales dog for forsendelse, hvis plakat sendes med post.
Postkortformatet sendes som standdard med ved alle bestillinger.
Mange på lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/MARIA-2-UK-21x30
Bestil plakat her
JESUS - POSTKORT
Jesuskort (efter Jesu ligklæde).
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
I restordre
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-1-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesuskort (efter Jesu ligklæde).
Farve: Brun/hvid
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-1B-10,5x15
Bestil postkort her
   

Fra Jesu ligklæde. Jesu ansigt.
Farve: Brun/hvid
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PKORT/LIGKLÆDE-1B-10,5x15
Bestil postkort her

Link til interview i P1 den 13. april 2009:
Beviser videnskaben Jesu opstandelse?
Lyt til Religionsrapport med tilrettelægger og vært Iben Thranholm, som interviewer læge og forfatter Niels Svensson og Kirsten Mørch-Nielsen.
Lyt direkte til interview på netradio her

   
Jesus med hostien og kalken.
Med guldstænk i billede.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-6-10,5x15
Bestil postkort her
   
Billede med Jesus i bøn.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-2-10,5x15

Bestil postkort her
   
Divine Mercy. Billede med
Den Barmhjertige Jesus.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-4-10,5x15

Bestil postkort her
   
Divine Mercy billede med Pave Johannes Paul II.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-5-10,5x15
Bestil postkort her
JULEKORT
GAVEKORT, POSTKORT og
DOBBELTKORT MED KUVERT
Jesu fødsel
Billede af Gherardo delle Notti.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager
Bestillingsnr: GKORT/JFØD-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesu fødsel
Billede af Gherardo delle Notti.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JFØD-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesu fødsel
Billede af Gherardo delle Notti.
Farve: 4-farve tryk
Dobbeltkort med hvid kuvert
Format: 10,5 x 15 cm
Pris: 6,00 kr per stk
På lager
Bestillingsnr: DKORT/R42JFØD-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesu fødsel
Billede af Guido Reni.
Farve: 4-farve tryk
Dobbeltkort med hvid kuvert
Format: 10,5 x 15 cm
Pris: 6,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: DKORT/R55JFØD-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesu fødsel
Billede af Pitt. Murillo.
Farve: 4-farve tryk
Dobbeltkort med hvid kuvert
Format: 10,5 x 15 cm
Pris: 6,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: DKORT/R56JFØD-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesu fødsel
Billede af Grechetto (1610-1665).
Farve: 4-farve tryk
Dobbeltkort med hvid kuvert
Format: 10,5 x 15 cm
Pris: 6,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: DKORT/R78JFØD-1-10,5x15

Bestil postkort her
  Vi har flere kort med Jesu fødsel samt Maria bebudelse på lager. Vi har også dobbeltkort med andre temaer.
BIBELMOTIVER
Postkort og gavekort
Jesus i Emmaus.
Billede af C. H. Bloch.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/BIBEL-1-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesus prædiker.
Billede af C. H. Bloch.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7x12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/BIBEL-2-7x12

Bestil postkort her
   
Jesu opstandelse.
Billede af C. H. Bloch.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7x12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/BIBEL-3-7x12

Bestil postkort her
   
Jesu Himmelfart.
Billede af H. v. Raphael.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7x12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/BIBEL-4-7x12

Bestil postkort her
JESUS - DOBBELTKORT 10,5x15 cm
Billede med Jesus i bøn.
Farve: 4-farve tryk
2 blanke, hvide indersider og bagside.
Format: Dobbeltkort 10,5 x 15 cm +
hvid kuvert.
Pris: 6,75 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: DKORT/JESUS-2-10,5x15

Bestil postkort her
   
Divine Mercy. Billede med
Den Barmhjertige Jesus.
Farve: 4-farve tryk
2 blanke, hvide indersider og bagside.
Format: Dobbeltkort 10,5 x 15 cm +
hvid kuvert.
Pris: 6,75 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: DKORT/JESUS-4-10,5x15

Bestil postkort her
JESUS - GAVEKORT
Jesuskort (efter Jesu ligklæde).
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/JESUS-1-7x12

Bestil kort her

   

Billede med Jesus i bøn.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/JESUS-2-7x12

Bestil kort her

   

Divine Mercy. Billede med
Den Barmhjertige Jesus.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/JESUS-4-7x12

Bestil kort her

   

Divine Mercy.
Billede med Den Barmhjertige Jesus.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 6x10,5 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Best.nr: GKORT/JESUS-OVALBL-4-6x10,5

Bestil kort her

   

Divine Mercy.
Billede med Den Barmhjertige Jesus.
Let bølgede sider og kanter på nubret papir med antik udseende.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 6x10,5 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Best.nr: GKORT/JESUS-OVALANT-4-6x10,5

Bestil kort her

JESUS - SMÅKORT
Jesuskort (efter Jesu ligklæde).
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 4,7 x 7,5 cm
Pris: 1,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: SKORT/JESUS-1-7x12

Bestil kort her

   
Jesuskort (efter Jesu ligklæde).
Farve: Brun/hvid
Bagside: Hvid bagside
Format: 5,2 x 7,8 cm incl. undertekst
Med afrundede hjørner
Pris: 1,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: SKORT/JESUS-1B-5,2x7,8
Bestil kort her
STICKERS (18 stk/ARK)
KLISTERMÆRKER

Fra Jesu ligklæde. Jesu ansigt.
Farve: Brun/hvid
Type: Ark med klistermærker
Format: 2 x 3 cm med 18 stk på et ark
Pris: 6,00 kr per ark.
På lager.
Bestillingsnr: KLIST/LIGKLÆDE-890/18-2x3
Bestil klistermærker her

   

Den Barmhjertige Jesus. Divine Mercy.
Billedet er fra de anerkendte Jesus åbenbaringer til Sankt Faustina.
Farve: Brun/hvid
Type: Ark med klistermærker
Format: 2 x 3 cm med 18 stk på et ark
Pris: 6,00 kr per ark.
På lager.
Bestillingsnr: KLIST/DIVMERCY-33/18-2x3
Bestil klistermærker her

   

Jomfru Maria billede fra Medjugorje.
Farve: 4-farvetryk.
Type: Ark med klistermærker
Format: 2 x 3 cm med 18 stk på et ark
Pris: 6,00 kr per ark.
I restordre
Bestillingsnr: KLIST/MARIA-34/18-2x3
Bestil klistermærker her

   

Engle. 2 forskellige motiver.
Farve: 4-farvetryk.
Type: Ark med klistermærker
Format: 36 stk mærkater på et ark
Pris: 6,00 kr per ark.
På lager.
Bestillingsnr: KLIST/ENGLE-36
Bestil klistermærker her

   

Den Hellige familie med Jesusbarnet
Farve: 4-farvetryk.
Type: Ark med klistermærker
Format: 9 stk mærkater på et ark
Pris: 6,00 kr per ark.
På lager.
Bestillingsnr: KLIST/HELFAM-25
Bestil klistermærker her

   
 

Vi vil de kommende 2 dage lægge flere typer mærkater ud på siden herunder flere med Jesu fødsel samt motiver med Jesus og Jomfru Maria.

Postkort PKORT/ENGEL-2-10,5x15 kan også fås som klistermærke med 18 mærkater på et ark.

JOMFRU MARIA
Gavekort og postkort

Jomfru Maria som barn med sin mor
Sankt Anna.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/MARIABARN-7x12
Bestil kort her

   

Jomfru Maria af Karmel.
Jomfru Maria med Jesusbarnet, hvor de hver især bærer det brune skapular.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
GKORT/MARIASKAPULAR-1-7x12
Bestil kort her

   

Jomfru Maria af Karmel.
Jomfru Maria med Jesusbarnet, hvor de hver især bærer det brune skapular.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 6 x 10,5 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
GKORT/MARIASKAPULAR-2-6x10,5
Bestil kort her

   

Jomfru Maria med barn.
Med guldstænk i billede.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Postkort 10,5 x 15 cm
Format: 10,5x15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PKORT/MARIA-MATER-3-10,5x15
Bestil kort her

Kan også købes opsat på træramme til ophæng.

DEN HELLIGE FAMILIE
Postkort

Jomfru Maria og Sankt Josef med Jesusbarnet.
Med guldstænk i billede.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Postkort 10,5 x 15 cm
Format: 10,5x15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PKORT/HELLIG-FAMILIE-1-10,5x15
Bestil kort her

   

Jomfru Maria og Sankt Josef med Jesusbarnet.
Med guldstænk i billede.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Postkort 10,5 x 15 cm
Format: 10,5x15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PKORT/HELLIG-FAMILIE-2-10,5x15
Bestil kort her

Kan også købes som bogmærke og magnet.

HELGENER
Postkort

Sankt Therese med roser
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/THERESE-1-10,5x15
Bestil postkort her
   
Pater Pio - Sideportræt
Farve: Brun/hvid
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/PIO-1B-10,5x15
Bestil postkort her
   
Pater Pio - Portræt
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/PIO-2-10,5x15
Bestil postkort her
2 børn med skytsengel på bro.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/ENGEL-7x12
Bestil kort her
   
2 børn med skytsengel på bro.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/ENGEL-10x15
Bestil kort her
   
2 børn med skytsengel på bro.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/ENGEL-2-10,5x15
Bestil kort her
ANDAGT OG FASTE
Gavekort
Kande med vand / vin og vedlagt brød.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestil.nr: GKORT/BROEDVAND-1-10,5x15
Bestil kort her
   
  Vi har mange flere forskellige kort på lager og i mange forskellige størrelser.
Alle kort vil senere blive vist på selvstændige sider.

Vi har mange kristne julekort, både som enkeltkort og som dobbeltkort med kuvert.

Kontakt til Profeti:

Telefonisk: 86277058
Bedst mellem kl. 18 og 20 eller på
E-mail: mail@profeti.dk